• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

BMX fietsen voor kinderen vanaf 4 jaar tot 8 jaar

In de categorie BMX fietsen hebben wij een compleet en divers aanbod beschikbaar voor kinderen vanaf de leeftijd van 4 jaar tot de leeftijd van ongeveer 8 jaar. U kunt met de leeftijd en lengte van uw kind rekening houden bij het kopen van een BMX.

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Een BMX kinderfiets wordt door ons in wielmaat 16 inch aangeboden en in wielmaat 20 inch. Een BMX crossfiets met 16 inch als wielmaat is geschikt voor de leeftijdsgroep van 4 tot 6 jaar. Een BXM fiets met wielmaat 20 inch is de perfecte fiets voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 8 jaar. Bij twijfel over de juiste wielmaat kunt u altijd van onze handige tabel met fietsmaten gebruikmaken. Daarin staan de inches en de bijpassende lichaamslengte, leeftijd en kledingmaat. Het ene kind is uiteraard sneller in de groei dan het andere kind, zodat u met de lichaamslengte van uw kind rekening kunt houden bij het kopen van een van de BMX fietsen in ons aanbod. Het assortiment is in ieder geval voor beide leeftijdsgroepen zo samengesteld dat er genoeg keuze is om met verschillende persoonlijke wensen rekening te houden.

BMX fiets kopen met keuze uit kleuren, merken en modellen

Bij een BMX fiets kopen voor uw kind kunt u desgewenst ook rekening houden met de voorkeur voor een kleur, model of merk. In het aanbod van Fietsenopfietsen.nl kunt u onder meer een keuze maken uit BMX fietsen van het merk Altec, Troy, Umit en Kiyoko. Elk fietsmerk ontwikkelt de crossfietsen en freestyle fietsen voor kinderen weer met unieke eigenschappen. Zo kunt u de verschillen in design opmerken, maar ook ten aanzien van de technische en praktische eigenschappen. Ook voor wat betreft de prijs zijn er variaties, waarbij wij wel kunnen stellen dat onze BMX shop als onderdeel van onze online fietsenwinkel voordelige prijzen hanteert. U kunt bij ons dan ook een goedkope BMX aanschaffen. Ten aanzien van de modellen geldt dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen een BMX crossfiets zonder stuntkenmerken en de BMX freestyle die over een 360 graden draaibaar stuur en over voetsteunen beschikt. Voor elke BMX fiets in het aanbod geldt dat er een overzicht beschikbaar is met specificaties en dat u kunt inzoomen op de afbeelding om een nog beter beeld van de kinderfiets te krijgen. Door te vergelijken, kunt u tot de beste keuze voor een BMX fiets komen.