Vóór 13.00 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis*
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?
Deze week: Gratis fietsslot t.w.v. 19,99 euro bij een nieuwe fiets! (m.u.v. loopfietsen)

Een goed fietsslot is goud waard

Je houdt van fietsen, en wilt natuurlijk graag dat je fiets zo lang mogelijk veilig in je eigen beheer is. Precies om die reden is het aanschaffen van een goed fietsslot zo belangrijk.

Artikelen 1 tot 36 van 71 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 71 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Waarschijnlijk heb je weleens eerder wat over fietsloten gelezen, en vraag je je af wat nu echt een slot is dat bij je past. In dit artikel zullen we daarom een aantal goede sloten bespreken, en hun voordelen en eigenschappen de revue laten passeren.

Verschillende typen sloten

Je wilt een slot kopen, en een zoektocht naar goede fietssloten brengt je bij merken als Axa, Abus en Vinz. Inderdaad zijn dit kwalitatief sterke merken, die goede sloten leveren. Bedenk naast de keuze voor het merk echter ook welk type slot je voor fiets aan wilt schaffen. Wil je een kettingslot dat lang genoeg is om je fiets aan bijvoorbeeld een brug te bevestigen, of liever een vloeranker als fietsslot, om je fiets vast te kunnen maken aan de vloer van je schuur? Hoe duidelijker je dit vaststelt, hoe eenvoudiger je zoektocht zal worden.

Gebruik meerdere sloten om diefstal te voorkomen

Bedenk dat het altijd verstandig is meerdere fietssloten aan te schaffen, om zo een diefstal te voorkomen. Een goed idee is bijvoorbeeld het vloeranker samen te gebruiken met een schijfremslot, mist beiden ART gekeurde, goede fietssloten zijn. Op deze manier krijgen dieven niet de gelegenheid de fiets weg te slepen naar een rustig plekje, om daar het fietsslot open te breken.

Het Axa defender slot

Wil je een sterk slot kopen, dan is het Axa defender slot ook zeker een goede optie. Het is een sterk frameslot, met hoogwaardig design, dat de mogelijkheid geeft een plug-in kabel of ketting in het slot te steken. Hierdoor kan het slot aan bijvoorbeeld een brugleuning of ander vast object verbonden worden. Het Axa defender slot biedt de beste beveiliging tegen diefstal door de anti-boor cilinder en het slot is op meerdere manieren aan de fiets te monteren. Ook de topbout montage behoort tot de mogelijkheden. Een uniek en veilig slot kortom, dat de veiligheid van je fiets absoluut garandeert!

Zoek je nog een leuke fiets voor bij je slot? Bekijk onze transportfietsen of kinderfietsen.