Houten loopfietsen baby: Bezorging = gratis

Kinderen kunnen al vanaf een jonge leeftijd op een loopfiets. De meeste loopfietsen zijn geschikt voor Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
een leeftijd vanaf 1,5 of 2 jaar oud. Elk kind is natuurlijk wel anders, waardoor sommige kinderen sneller en andere later klaar zijn voor een houten loopfiets baby. Een loopfiets helpt kinderen om allerlei vaardigheden aan te leren, welke ze in de toekomst kunnen gebruiken bij het aanleren van fietsen. Zo leren kinderen met een houten loopfiets voor peuters om hun balans te bewaren en zich af te zetten tegen de grond, om snelheid te maken. Als het evenwicht bewaren nog iets te moeilijk is, kunt u ook kiezen voor een driewieler. Door de houten loopfiets baby voor middernacht te bestellen, kunnen we deze vaak de volgende dag al leveren.

Houten baby loopfiets: hoge kortingen

Voor u een houten baby loopfiets gaat bestellen, is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Zo is het belangrijk dat het hout welke gebruikt is beschikt over een certificaat, om aan te geven dat het om duurzaam hout gaat. Daarnaast is het belangrijk dat de loopfiets baby van hout in hoogte verstelbaar is, zodat deze lang mee gaat. Een loopfiets welke niet in hoogte verstelbaar is gaat niet lang mee, doordat kinderen snel groeien. We geven flinke kortingen op de loopfietsen in ons assortiment, zodat u altijd goedkoop uit bent. Een loopfiets bij ons bestellen heeft de volgende voordelen:

  • 5 tot 40% korting op de aanschafprijs.
  • Kosteloze versnelling.
  • Vandaag bestellen = morgen in huis.
  • Een vriendelijke helpdesk.

Het grootste voordeel van een loopfiets is natuurlijk dat kinderen later minder tijd kwijt zijn om het fietsen te leren. Ze leren alvast om hun omgeving in te schatten, waar ze later veel profijt van hebben. Daarnaast vinden kinderen een loopfiets vaak heel leuk om mee te spelen. Hierdoor leren ze zichzelf al aan om veel op de loopfiets te zitten, zonder dat u ze hoeft te verplichten.

> Bestel online een goedkope loopfiets hout: Kortingen oplopend tot wel 40%!

Veiligheid staat voorop

Gaat uw kind ook het huis uit met de loopfiets, dan is het belangrijk om met de veiligheid rekening te houden. Vaak onderschatten mensen hoe snel kinderen op een loopfiets kunnen rijden. Met een kind op een voetpad naast een weg lopen, vraagt dus extra oplettendheid van de ouder. Een verkeerde draai met de loopfiets laat het kind binnen enkele seconden de weg op rijden. Daarom is de loopfiets ook een goed moment om kinderen verkeersregels uit te leggen. Dit scheelt later ook tijd, want uw kind begrijpt de regels dan sneller. Omdat kinderen kunnen vallen met een loopfiets is het verstandig een kinderhelm aan te schaffen. Ook binnenshuis kunnen kinderen met hun hoofd tegen objecten aan vallen. Het is dus slim om ook binnenshuis een helm op te zetten. Daarnaast leert het kinderen alvast om altijd een helm op te zetten voor ze gaan fietsen.

> Bestel vandaag vóór 16.00 uur een loopfiets hout roze en ontvang het morgen in huis!