Sorteren op:

Popal Black Fighter 18 Inch: Goede kortingen

Hoewel de Popal Black Fighter 18 Inch vooral een stoere jongensfiets is, is er ook voor Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
u als ouder een interessant kenmerk. Hij is namelijk niet alleen ontzettend veilig en oersterk. Hij is ook regelmatig te verkrijgen tegen een goede korting. Vaak kunt u een reductie van meer dan tien procent op de aankoopprijs verwachten. Omdat u hem ook nog eens zelf heel gemakkelijk in elkaar zet hoeft u ook geen montagekosten te verwachten. Zo is uw zoon gelukkig met zijn nieuwe fiets en bent u gelukkig met de goede deal die u gesloten heeft.

18 inch Popal Black Fighter fietsen: simpel zelf te monteren

Wanneer u de 18 inch Popal Black Fighter binnenkrijgt, dan moet u daar nog wel wat sleutelwerk aan doen. U moet namelijk de verschillende delen gaan monteren. Dit is echter geen werk van hoge technische vaardigheid. Het wijst zich bijna vanzelf. Zeker ook omdat u er een montagehandleiding bij krijgt. Verder krijgt u:

  • Het frame met het achterwiel er reeds ingestoken (inclusief de ketting).
  • Het stuur dat u voorop moet vastzetten.
  • Het spatbord voor de voorzijde.
  • Het voorwiel (daarmee maakt u de fiets compleet) .
  • Het zadel (dat u op dezelfde wijze als het stuur monteert).
  • Verschillende kleine onderdelen zoals bijvoorbeeld de fietsbel.

Naast de bel zitten er in de bijgeleverde kleine doos ook wat andere materialen om details mee af te werken. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende afdichtingsdoppen bij geleverd. Dit heeft ook als functie om de fiets net iets veiliger te maken. Wanneer uw zoon valt, wat weleens gebeurt, dan kunnen scherpe delen minder snel kwaad doen.

> Andere maat fiets? Bekijk dan onze Popal Black Fighter 20 inch fietsen: tot 40% korting!

Een fiets om zelf rond te rijden

Black Fighter Popal 18 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 5 tot en met 7 jaar. Dit is een belangrijke overgangsleeftijd waar het om zelfstandig fietsen gaat. De tijd van de zijwieltjes is definitief voorbij. Daarentegen is de fiets nog wel flink wat kleiner dan een echte volwassenenfiets. De Black Fighter heeft echter alle kenmerken van een gewone fiets. Denk bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van een handrem op het voorwiel. Zo kan uw zoon echt voor het eerst zelfstandig leren fietsen zoals het hoort.

Het is bovendien niet onbelangrijk dat uw kind op deze fiets de eerste vaardigheden kan leren. Over niet al te lange tijd moet het immers door het verkeer kunnen bewegen. Op deze fiets kunt u samen goed oefenen. U kunt namelijk samen leren in te schatte wanneer er geremd moet worden en leren snelheden in te schatten. Dit maakt het niet alleen praktisch, maar ook nog eens heel leuk. Daarbij is het ook nog eens een fijne wetenschap dat de Popal Black Fighter fietsen tegen een stootje kunnen.

> Terug naar het gehele assortiment Popal Black Fighter fietsen!