Sorteren op:

Elektrische damesfietsen: tot 40% korting!

Elektrische damesfietsen bieden het beste comfort. De motorisch aangedreven ondersteuning tijdens het trappen, maakt het mogelijk Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
om op de meest aangename manier op de elektrische damesfiets te fietsen. Dat is voor meerdere doelgroepen ideaal. Bijvoorbeeld als u vaak lange afstanden fietst. Of als u te maken heeft met knieklachten of heupklachten waardoor er minder kracht op de trappers gezet kan worden.

Ook als u geen klachten heeft, maar deze wilt voorkomen of gewoon van het gemak en comfort wenst te profiteren, bieden damesfietsen elektrisch uitkomst. Een damesfiets elektrisch wordt door ons in meerdere designs en uitvoeringen aangeboden. De prijs valt bij ons voordelig uit, zodat u goedkoop kunt slagen in de aanschaf van de perfecte fiets. Er zijn diverse fietsfabrikanten waarvan wij de populairste modellen in het aanbod beschikbaar hebben.

Damesfiets elektrisch met sportieve uitstraling

Een elektrische damesfiets heeft doorgaans een sportief design. De eigenschappen en details van de elektrische damesfietsen kunnen uiteraard variëren. Er zijn bijvoorbeeld uitvoeringen beschikbaar van een elektrische damesfiets die over een extra lage instap beschikken. Zo kunt u nog gemakkelijker op de fiets stappen. Het remsysteem en het aantal versnellingen kan eveneens variëren.

> Bekijk snel alle damesfietsen!

Voor 13u besteld, morgen in huis!
Per model van de damesfietsen elektrisch is er extra informatie beschikbaar. Zo worden de unieke eigenschappen van iedere damesfiets elektrisch apart beschreven. Dat geeft een prima indruk van wat u van de fiets mag verwachten. Er wordt bijvoorbeeld onder meer informatie verstrekt over het type accu en de actieradius, zodat u daar ook rekening mee kunt houden. Als u de bestelling voor 13.uur doet, dan verzenden wij de fiets direct en ontvangt u de bestelling morgen al. Ook voor de bezorging van elektrische damesfietsen brengen wij geen verzendkosten in rekening. De betaling kan naar keuze achteraf na ontvangst geschieden of direct al bij de bestelling gedaan worden.

> Bekijk alle elektrische fietsen!