Sorteren op:

Roze meisjesfiets 24 inch met keuze uit vele modellen

Het uitzoeken van een roze meisjesfiets 24 uit het aanbod van Fietsenopfietsen.nl is gemakkelijk. Wij bieden Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
u namelijk zoveel diversiteit dat met meerdere belangrijke aspecten door u rekening kan worden gehouden. De kleur is blijkbaar al bepaald of in elk geval is een roze meisjesfiets 24 inch de favoriet en nu hoeft u alleen nog maar het meest ideale model te vinden. Met betrekking tot de uitvoering kunt u onder meer de keuze maken voor een omafiets, sportieve fiets, transportfiets of stadsfiets. Daarbij kunt u met de voorkeur voor onder meer een merk of een bepaalde prijsklasse rekening houden.

Meisjesfiets roze 24 inch gratis en snel geleverd

Bij Fietsenopfietsen.nl maken wij het onze klanten graag zo gemakkelijk mogelijk. Dat heeft niet alleen betrekking op het simpel kunnen vergelijken en uitzoeken van de meest ideale meisjesfiets roze 24 inch. U kunt bij ons namelijk ook rekenen op een snelle en bovendien gratis levering. U betaalt dan ook geen extra kosten om de fiets van uw keuze thuis geleverd te krijgen. Desgewenst, kunnen wij de bestelling zelfs op een ander adres dan uw woonadres afleveren en ook daarvoor betaalt u niets extra’s. De verzending is snel en geschiedt binnen twee werkdagen, maar voor vroege bestellingen geldt dat wij de roze fiets morgen al bij u kunnen laten bezorgen. Voor het betalen van de bestelling maakt u bij ons simpelweg de keuze of u dat gelijk doet of pas na ontvangst van de bestelling.

Voor welke leeftijd is een 24 inch meisjesfiets geschikt?

24 inch meisjesfietsen zijn geschikt voor de leeftijd van 8-12. Het ene kind groeit harder dan het andere kind. Let daarom liever op de lengte. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan past. een 24 inch fiets perfect.

In welke kleuren is de 24 inch meisjesfiets beschikbaar?

Allerlei kleuren. In maar liefst 9+ kleuren. Wil je bijvoorbeeld een groene fiets? Dan kun je uit verschillende tinten groen kiezen: oceaan groen, zeegroen, pistache groen of mat groen.

Verkopen jullie ook 24 inch fietsen met een voorrek?

Ja. De voorrekjes voor op je fiets zijn erg populair. Bijna al onze modellen van 24 inch hebben een voorrekje.