2 in 1 houten loopfietsen: nu 5 tot 40% korting

Veel kinderen vinden het lastig om meteen op een loopfiets te beginnen, omdat ze daarbij hun Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
evenwicht moeten bewaren. Met een driewieler leren kinderen wel al sturen en hun omgeving inschatten, zonder dat ze om kunnen vallen. Het probleem is dat ze binnen enkele maanden uit de driewieler loopfiets groeien, waarna ze alsnog een loopfiets nodig hebben. Gelukkig zijn er 2 in 1 houten loopfietsen, welke makkelijk om te bouwen zijn naar zowel driewieler als tweewieler. De houten loopfiets 2 in 1 is ook in hoogte verstelbaar. De combinatie van het in hoogte verstelbare zadel, en het kunnen ombouwen van de loopfiets, zorgt ervoor dat deze meerdere jaren mee gaat. We geven daarnaast ook nog eens hoge kortingen op de loopfietsen, waardoor u dus een goede fiets voor weinig geld krijgt.

Houten loopfiets 2 in 1: veel voordelen

Dat een houten 2 in 1 loopfiets veel voordelen heeft mag duidelijk zijn, maar door bij ons te bestellen heeft u nog meer voordelen. Zo hebben wij een groot assortiment loopfietsen om uit te kiezen. De fietsen beschikken over een keurmerk, welke aangeeft dat deze van duurzaam hout is gemaakt. De banden kunnen niet lek, omdat dit speciale foam banden zijn. Dit alles maakt van de houten 2 in 1 loopfietsen een ideaal verjaardagscadeau. Naast dit kiezen onze klanten voor ons, omdat:

  • De bezorging gratis is.
  • We een vriendelijke helpdesk klaar hebben staan.
  • De loopfietsen gemaakt zijn van duurzaam hout.
  • U de fiets makkelijk zelf in elkaar kunt zetten.

Het voordeel van een Houten loopfiets boven andere loopfietsen, is dat deze erg stevig zijn. Een loopfiets moet natuurlijk tegen een stootje kunnen, omdat kinderen er altijd wel een keer mee vallen. De 2 in 1 houten loopfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, waarbij sommige modellen ook sticks op het hout hebben. Een loopfiets is niet alleen een heel leuk cadeau, maar draagt ook nog eens veel bij aan de ontwikkelingen van een kind.

> Loopfiets voor baby: Vandaag besteld = verzending binnen 24 uur!

Veilig leren fietsen

Ook op een loopfiets is het belangrijk om veiligheidstips te weten, zodat uw kind veilig op de fiets kan. Omdat een loopfiets makkelijk omvalt, is het zeker in het begin verstandig uw kind een helm op te doen. Er zijn allerlei voorwerpen waar uw kind tegenaan kan vallen, waardoor een helm veel letsel kan voorkomen. Daarnaast is het belangrijk om ook zelf goed op te letten. Dit extra belangrijk wanneer u met uw kind langs een drukke weg loopt, op een loopfiets zijn kinderen namelijk sneller dan wanneer ze lopen. Het is hierbij ook belangrijk om een paar verkeersregels aan uw kind uit te leggen, zodat deze veiliger met de loopfiets over straat kan.

> Gratis verzending op het gehele assortiment: Bestel nu een houten loopfiets jongen!