Sorteren op:

Witte jongensfiets 12 inch in sportieve en trendy uitvoeringen

Een witte jongensfiets 12 inch is in het aanbod van Fietsenopfietsen.nl in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. U Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
kunt de voorkeur bijvoorbeeld laten uitgaan naar een van de sportief vormgegeven modellen of uw oog laten vallen op een trendy en hippe fiets, zoals de Popal beachcruiser met zijwieltjes, waarbij wit gecombineerd wordt me rode details. Overigens geldt voor elke witte jongensfiets 12 inch in ons aanbod dat deze met andere kleuren gecombineerd wordt. Het model Troy Spider kent bijvoorbeeld een combinatie van wit met blauw of wit met rood. Ook in dat opzicht kunt u met de voorkeur voor een kleurencombinatie rekening houden.

Jongensfiets wit 12 inch morgen bezorgd met gratis verzending

Wilt u zo snel mogelijk de jongensfiets wit 12 inch bezorgd krijgen? Zorg er dan voor dat u meteen een bestelling plaatst, want als dat voor 12.00 uur is, dan kunnen wij garanderen dat u de fiets morgen geleverd krijgt. Is het middag of avond, dan kunnen wij u garanderen dat de bestelling bij u wordt afgeleverd binnen twee werkdagen. Dat is uiteraard ook snel en standaard onderdeel van onze service net als de gratis verzending die op alle bestellingen van fietsen van toepassing is. Bestel snel en kijk welke manier van betalen u het beste past. Wij kunnen u onder meer de mogelijkheid bieden via een creditcard, iDeal of PayPayl te betalen. Liever achteraf de rekening betalen? Ook dat kan bij Fietsenfietsen.nl, want dan wordt de factuur pas na aflevering aan u verstrekt.