Sorteren op:

Witte jongensfiets 26 inch met stoer karakter

Een witte jongensfiets 26 inch is verkrijgbaar bij Fietsenopfietsen.nl, waar voor jongens in de leeftijdsklasse van 10 tot 14 jaar fietsen in allerlei verschillende kleuren beschikbaar zijn. Als uw keuze valt op een witte jongensfiets 26 inch, dan is het heel eenvoudig om een keuze te maken. U bekijkt het aanboden neemt de specificaties van het model door dat u aanspreekt en maakt vervolgens een keuze. De bestelling kan meteen worden geplaatst, zodat wij de bestelling snel in behandeling kunnen nemen en uw zoon morgen of overmorgen al kan rondrijden op een prachtige nieuwe fiets met een stoer karakter. Dat hebben de modellen in ons aanbod namelijk net als dat de keuze kan vallen op een sportief model.

Jongensfiets wit 26 inch eenvoudig online bestellen met gratis verzending

Een witte jongensfiets 26 inch is verkrijgbaar bij Fietsenopfietsen.nl, waar voor jongens in de leeftijdsklasse van Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
10 tot 14 jaar fietsen in allerlei verschillende kleuren beschikbaar zijn. Als uw keuze valt op een witte jongensfiets 26 inch, dan is het heel eenvoudig om een keuze te maken. U bekijkt het aanboden neemt de specificaties van het model door dat u aanspreekt en maakt vervolgens een keuze. De bestelling kan meteen worden geplaatst, zodat wij de bestelling snel in behandeling kunnen nemen en uw zoon morgen of overmorgen al kan rondrijden op een prachtige nieuwe fiets met een stoer karakter. Dat hebben de modellen in ons aanbod namelijk net als dat de keuze kan vallen op een sportief model.

Jongensfiets wit 26 inch eenvoudig online bestellen met gratis verzending

 Jongensfiets wit 26 inch waar uw voorkeur naar uitgaat, is op ieder gewenst moment te bestellen bij Fietsenopfietsen.nl. Het is bijzonder gemakkelijk om het bestelproces te volgen, want u volgt gewoon de aanwijzingen op, zoals het invullen van uw persoonlijke gegevens en het adres waar de fiets afgeleverd moet worden. U krijgt van ons de mogelijkheid om met uw voorkeur voor betalen rekening te houden. Wij bieden u namelijk diverse mogelijkheden aan om te betalen. Dat kan namelijk nadat de bezorging heeft plaatsgevonden of bij het afronden van de bestelprocedure. Kies gewoon wat bij u past. Wij verzenden de fiets overigens altijd gratis op het gewenste adres ongeacht de betaaloptie die u bij het bestellen kiest.

Voor welke leeftijd zijn de 26 inch jongensfietsen geschikt?

De 26 inch jongensfietsen zijn geschikt voor jongens van 10-14 jaar. Of de 26 inch fiets geschikt is, kun je voornamelijk meten aan de hand van de lengte. 26 inch is geschikt voor een lengte van 145 cm.

In welke kleuren zijn de 26 inch jongensfietsen leverbaar?

In maar liefst 10+ kleuren zijn de 26 inch fietsen leverbaar. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren velgen, bijvoorbeeld classic zwart of juist groen, blauw of geel.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Afhankelijk van het model heeft de fiets een voorrekje. Voornamelijk de sportieve fietsen hebben geen voorrekje. Wil je wel een voorrekje, dan kun je dit eenvoudig aanvinken in het filtermenu.