Sorteren op:

Witte meisjesfiets 20 inch: gratis verzending in 24 uur!

U zoekt een witte meisjesfiets 20 inch? Die hebben wij voor u beschikbaar in een divers Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
aanbod met onder meer de populairste modellen. Wit is bij velen een favoriete kleur om op basis daarvan een fiets uit te zoeken en daarom kunt u bij ons ook een keuze maken uit verschillende modellen. Door de ruime keuze is de kans van slagen bij Fietsenopfietsen.nl in het vinden van de leukste witte meisjesfiets 20 inch dan ook groot. De modellen zijn in de eerste plaats op een gemakkelijke manier te vergelijken op basis van het model, zoals een stoere meidenfiets, een echte hippe omafiets of in de vorm van een bijzonder trendy uitvoering.

Meisjesfiets wit 20 inch meteen of achteraf betalen met gratis verzending

Als u een keuze hebt gemaakt uit het aanbod met voordelige modellen, dan kunt u de geselecteerde meisjesfiets wit 20 inch meteen online bestellen bij Fietsenopfietsen.nl. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij voor u verschillende opties beschikbaar. U kunt bij ons namelijk de keuze maken om meteen te betalen of pas achter te betalen. Bij achteraf betalen geldt dat de rekening pas voldaan hoeft te worden nadat u de witte fiets hebt ontvangen. Bij meteen betalen, hebt u weer de keuze uit diverse betaalmethoden, zoals PayPal, iDeal of creditcard. De verzending is overigens altijd gratis, waarbij het niet uitmaakt of u meteen of achteraf betaalt. Wij kunnen bovendien de bestelling morgen al leveren als de bestelling gedaan is voor 12.00 uur.

Voor welke leeftijd is de 20 inch fiets geschikt?

20 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar. Maar kijk vooral naar de lengte. Het ene kind is het andere kind niet. Is jouw kind rond de 115 cm, dan is een 20 inch fiets zeker geschikt.

In welke kleuren zijn de 20 inch meisjesfietsen leverbaar?

In 10+ kleuren. Kies een mooie kleur uit in het filtermenu. Kies je bijvoorbeeld groen, dan verschijnen alle tinten groen op je beeldscherm: Pistache groen, ocean green en normaal groen.

Zijn de 20 inch meisjesfietsen veilig?

Absoluut! De 20 inch meisjesfietsen zijn heel veilig dankzij de reflectoren, goedwerkende remmen en het sterke frame. Daarnaast hebben de fietsen duidelijke LED verlichting. De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat er geen nare schaafwonden ontstaan.