Sorteren op:

Zwarte jongensfiets 26 inch met variatie in modellen

U kunt in ons aanbod altijd een zwarte jongensfiets 26 inch vinden die bij uw wensen Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
 1. Altec Hero 26 inch jongensfiets Deep Sky Blue Altec Hero Jongensfiets 26 inch - Zwart/Blauw
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 399,00 Speciale prijs 339,00
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 2. Altec Hero 26 inch jongensfiets Lime Green Altec Hero Jongensfiets 26 inch - Zwart/Groen
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 399,00 Speciale prijs 339,00
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 3. Altec Hero 26 inch jongensfiets Fire Red Altec Hero Jongensfiets 26 inch - Rood
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 399,00 Speciale prijs 339,00
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

3 producten in totaal

Filteren
en die van uw zoon aansluiten. Fietsenopfietsen.nl maakt namelijk niet alleen onderscheid in kleuren, maar ook met betrekking tot de diversiteit van modellen. De variatie in ons assortiment is groot, zodat met de voorkeur voor een model bij het maken van een keuze voor een zwarte jongensfiets 26 inch rekening gehouden kan worden. Er zijn stoere, sportieve, maar ook klassieke en originele modellen te vinden. De Olfie Black Panther is een voorbeeld van een uitermate originele fiets en de Altec Hero is weer ideaal voor jongens met een stoer en een sportief karakter. Zo beschikt elke jongensfiets over unieke kenmerken.

Jongensfiets zwart 26 inch gratis verzending en snelle levering

Het maken van een keuze is eenvoudig en u kunt de jongensfiets zwart 26 inch gelijk online bestellen. Fietsenopfietsen.nl neemt uw bestelling zo spoedig mogelijk in behandeling. Dat is altijd snel, want als u voor 12.00 uur bezorgt, kunt u erop rekenen dat de jongensfiets morgen bij het gewenste adres wordt afgeleverd. Snel leveren en dat zonder verzendkosten te betalen, want wij verzenden iedere fiets namelijk gratis. Wij willen onze klanten een zo uitgebreide mogelijke service bieden en daarom kunt u bij ons ook op meerdere manieren afrekenen. Bijvoorbeeld gelijk bij het bestellen van de fiets door te betalen met iDeal, creditcard of PayPal. Of door te kiezen voor de mogelijkheid van achteraf betalen, want dat kan namelijk ook.

Voor welke leeftijd zijn de 26 inch jongensfietsen geschikt?

De 26 inch jongensfietsen zijn geschikt voor jongens van 10-14 jaar. Of de 26 inch fiets geschikt is, kun je voornamelijk meten aan de hand van de lengte. 26 inch is geschikt voor een lengte van 145 cm.

In welke kleuren zijn de 26 inch jongensfietsen leverbaar?

In maar liefst 10+ kleuren zijn de 26 inch fietsen leverbaar. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren velgen, bijvoorbeeld classic zwart of juist groen, blauw of geel.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Afhankelijk van het model heeft de fiets een voorrekje. Voornamelijk de sportieve fietsen hebben geen voorrekje. Wil je wel een voorrekje, dan kun je dit eenvoudig aanvinken in het filtermenu.