Vóór 13.00 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

De specificaties van 24 inch meisjesfietsen: zijn er vragen?

Meisjesfietsen zijn er diverse modellen en inchmaten. Voor klanten is het niet altijd even duidelijke welke inchmaat het beste bij uw dochter past.

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 38

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 38

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Daarom heeft Fietsenopfietsen.nl een speciale tabel met richtlijnen gemaakt. Deze tabel vindt u op iedere productpagina in de productomschrijving. De 24 inch meisjesfietsen zijn geschikt voor kinderen met de lichaamslengte van maximaal 130 cm. De richtlijn voor de leeftijd is 8-12 jaar. Echter, adviseren wij om naar de lengte van uw kind te kijken. Voor de veiligheid van het kind is het belangrijk dat zij makkelijk op en af kan stappen. Heeft uw kind de lichaamslengte van ongeveer 130 cm dan is het ook een idee om een grotere inchmaat te kiezen. Kies dan bijvoorbeeld voor de 26 inch meisjesfiets. Let wel: zoals eerder genoemd, is het op en af stappen van de fiets een belangrijke factor voor de veiligheid van uw kinder, dit met het oog op de balans van de fietser. 24 inch meisjesfietsen zijn verkrijgbaar in diverse productspecificaties en modellen. Kijk bij de afbeelding voor een totaalplaatje van uw nieuwe 24 inch meisjesfiets. 

Goedkope meisjesfiets 24 inch in een trendy stijl

Een meisjesfiets 24 inch hebben wij voor u beschikbaar in diverse modellen waar de trendy stijl ervan altijd bovenuit springt. Dat komt natuurlijk goed uit, want de meeste jonge meiden vinden het prettig om op een meisjesfiets 24 inch te fietsen die aan de laatste trends voldoet. Aangezien er meerdere trends zijn in het fietsverkeer zijn er natuurlijk ook meerdere modellen in diverse uitvoeringen beschikbaar, zodat er aan de wensen van verschillende meiden tegemoet gekomen kan worden. U kunt zelf samen met uw dochter gelijk al een indruk krijgen van datgene wat wij allemaal te bieden hebben. De plaatjes spreken voor zich en zo is het heel gemakkelijk om de meest ideale meisjesfiets 24 inch te vinden. Gevonden? Dat is dan meteen bestellen, zodat de goedkope fiets morgen misschien al kan worden bezorgd. Voor onze snelle levering rekenen wij overigens geen extra kosten voor verzending. 

Heeft u liever een maatje groter dan adviseren wij u om te kijken bij de meisjesfietsen 26 inch. De volgende kleuren zijn het meest in trek:

- Cremekleurig
- Blauw
- Mat zwart
- Roze
- Wit

Kleurrijke meisjesfiets van 24 inch

De 24 inch meisjesfietsen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Van fel roze tot een luipaard uitvoering en van klassiek zwarte meisjesfietsen tot een baby blauwe beachcruiser. Betrek uw dochter bij de keuze voor de nieuwe meisjesfiets en de nieuwe fiets zal zeker met een brede glimlach in ontvangst worden genomen. Verras uw dochter met een spiksplinternieuwe meisjesfiets!