Sorteren op:

Blauwe transportfiets 28 inch heren voor de eigentijdse man

Blauwe transportfietsen 28 inch heren zijn het ideale vervoersmiddel voor de eigentijdse man. Het design van Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
een 28 inch transportfiets blauw heren is namelijk bijzonder modern en trendy, waarbij er wel sprake is van authentieke elementen. De aanwezigheid van de voordrager bepaalt de krachtige en stoere uitstraling van de 28 inch transportfietsen blauw voor heren. Praktisch gemak wordt daarmee geboden doordat u gemakkelijk een tas meeneemt op de fiets.

Als u aan de transportfiets 28 inch blauw voor heren een nog moderner tintje wilt geven dan kunt u ervoor kiezen om een fietskrat te bestellen. Daarmee wordt het bovendien nog gemakkelijker om even op de fiets boodschappen te doen. Voor wat betreft de bagagedrager geldt dat de uitvoering van de transportfietsen 28 inch blauw heren bepaalt of deze aanwezig is of niet.

Blauwe 28 inch transportfietsen heren ook geschikt voor tieners

Een blauwe transportfiets 28 inch heren is qua wielmaat ook geschikt voor tieners. Het gaat daarbij om jongens vanaf ongeveer 12 jaar die al een lengte hebben van 145 centimeter. De 28 inch transportfietsen blauw heren zijn dan ook prima geschikt om bijvoorbeeld mee naar de middelbare school te fietsen. Dat geldt ook als er een lange afstand overbrugd moet worden op de 28 inch transportfiets blauw heren.

> Op zoek naar een andere 28 inch transportfiets?

Betrek uw kinderen bij de aankoop

Als u de transportfiets 28 inch blauw heren niet voor uzelf koopt, maar voor uw zoon dan raden wij aan om even in overleg te gaan. Uw zoon heeft een eigen mening en als er dagelijks op gefietst gaat worden dan is het prettig om dat te doen op één van de transportfietsen 28 inch blauw heren die uw zoon het beste bevalt. De verzending is overigens gratis en aangezien wij deze fietsen op voorraad hebben, kunt u rekenen op een snelle levering.

> Toch op zoek naar een andere goedkope transportfiets?