Sorteren op:

Bruine meisjesfietsen 20 inch: leeftijdsgroep 6 tot 8 jaar

Het aanbod met bruine meisjesfietsen 20 inch komt prima van pas als uw dochter toe is Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
aan een grotere fiets. Dat moment kan al voor de zesde verjaardag zijn, maar ook pas als uw dochter 6 is geworden of op een later moment. Het aanbod met 20 inch meisjesfietsen bruin is afgestemd op de leeftijdscategorie 6 tot 8 jaar. De lengte en de kledingmaat kunnen echter ook als uitgangspunt genomen worden om te kijken of de aanschaf van een 20 inch meisjesfiets bruin op het goede moment wordt gedaan.

Het is in elk geval voor uw dochter weer een overstap om van een kleiner model op een meisjesfiets 20 inch bruin te gaan fietsen. Een overstap waar kinderen overigens snel aan gewend zijn, want er is natuurlijk niets leukers dan het krijgen van een nieuwe fiets. Daarmee is er meteen weer sprake van een sprong in de ontwikkeling. De meisjesfietsen 20 inch bruin zijn namelijk qua design al meer afgestemd op de grotere fietsen.

Bruine 20 inch meisjesfiets: bezorgd in 24 uur

U kunt indien u dat zelf ook leuk en wenselijk vindt het beste met uw dochter samen een keuze maken voor een bruine meisjesfiets 20 inch. Het is toch de bedoeling dat uw dochter meerdere jaren fietst op de 20 inch meisjesfiets bruin, zodat het samen kiezen de beste optie is om iedereen tevreden te laten zijn.

Achteraf betalen = mogelijk

Voor de meisjesfietsen 20 inch bruin geldt dat een levering binnen 24 uur of in elk geval binnen een dag mogelijk is. Bovendien profiteert u bij ons extra doordat wij ervoor zorgen dat de meisjesfiets 20 inch bruin met gratis verzending wordt geleverd. Voor of na ontvangst de bestelling pas afrekenen, is naar keuze mogelijk bij Fietsenopfietsen.nl.

Voor welke leeftijd is de 20 inch fiets geschikt?

20 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar. Maar kijk vooral naar de lengte. Het ene kind is het andere kind niet. Is jouw kind rond de 115 cm, dan is een 20 inch fiets zeker geschikt.

In welke kleuren zijn de 20 inch meisjesfietsen leverbaar?

In 10+ kleuren. Kies een mooie kleur uit in het filtermenu. Kies je bijvoorbeeld groen, dan verschijnen alle tinten groen op je beeldscherm: Pistache groen, ocean green en normaal groen.

Zijn de 20 inch meisjesfietsen veilig?

Absoluut! De 20 inch meisjesfietsen zijn heel veilig dankzij de reflectoren, goedwerkende remmen en het sterke frame. Daarnaast hebben de fietsen duidelijke LED verlichting. De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat er geen nare schaafwonden ontstaan.