Sorteren op:

Crèmekleurige kinderfiets 12 inch: Verzending = gratis

Een crèmekleurige kinderfiets 12 inch hebben wij voor uw kind beschikbaar voor een voordelige prijs. De Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
fietsjes in deze categorie zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar en zijn perfect om het fietsen op te leren. Uiteraard zijn alle modellen uitgerust met zijwielen, zodat eerst nog de nodige stabiliteit geboden wordt. Als uw kind eraan toe is om zonder zijwielen te fietsen, dan kunt u zijwieltjes er op een gemakkelijke manier afhalen. Om een nog beter beeld te krijgen van de crèmekleurige kinderfiets 12 inch, kunt u eerst op de afbeelding klikken om daarna met de muis in te zoomen.

Kinderfiets crème 12 inch met gratis verzending en snelle aflevering

Bij Fietsenopfietsen.nl hoeft u nooit lang op de bestelling te wachten. Het kan zelfs zo snel gaan, dat u de kinderfiets crème 12 inch morgen al aan huis geleverd kunt krijgen. Deze service kunnen wij in ieder geval garanderen indien u de bestelling voor 12.00 uur plaatst. Dat geeft ons namelijk nog de gelegenheid om de kinderfiets dezelfde dag nog aan te bieden aan het verzendbedrijf. De verzending is overigens gratis en daarbij maakt het niet uit wanneer u bestelt of welke fiets u hebt uitgekozen. Voor de betaling hebben wij meerdere opties beschikbaar gesteld, zodat u ook wat dat betreft het grootste gemak kunt vinden bij Fietsenopfietsen.nl. De opties worden bij het bestelproces weergegeven en u kiest simpel de betaalmethode die aansluit bij uw mogelijkheden.

Wat houdt 12 inch in voor een kinderfiets?

Inch is de Engelse maateenheid die gebruikt wordt om de juiste grote van een fiets te bepalen. 12 inch is geschikt voor kleine kinderen rond de 95 cm. Dit komt neer op een leeftijd tussen 2 - 4 jaar.

Worden de zijwieltjes standaard meegeleverd?

Ja, alle kinderfietsen van 12 inch zijn voorzien van zijwieltjes. Dit om de veiligheid van je kind te bevorderen. Wanneer de zijwieltjes niet meer nodig zijn, kun je deze heel eenvoudig demonteren.

In hoeveel kleuren zijn de 12 inch fietsen beschikbaar?

De 12 inch fietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar: 14+ kleuren! Vink de gewenste basiskleur aan in het filtermenu en je vindt alle fietsen met deze kleur. Vaak gecombineerd met een andere vrolijke kleur of met bijvoorbeeld een superleuk Disneythema.