Sorteren op:
Crèmekleurige omafiets

Crèmekleurige omafiets: Verzending = gratis!

Een crèmekleurige omafiets is niet aan modegrillen onderhevig, want crème is altijd een kleur die voor Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren

5 producten in totaal

Filteren
een stijlvolle uitstraling staat. Als u op zoek bent naar een crèmekleurige omafiets, dan staat de keuze voor de kleur uiteraard al vast, maar u hebt nog meer te kiezen bij Fietsenopfietsen.nl. Wij bieden namelijk een gevarieerd aanbod van omafietsen in de kleur crème in uiteenlopende originele stijlen. Zo zijn er onder meer van het merk Popal diverse uitvoeringen beschikbaar in de door u gewenste kleur. Bijvoorbeeld met versnellingen of zonder versnellingen, zodat daarmee ook nog rekening kan worden gehouden als u bij Fietsenopfietsen.nl uw bestelling plaats.

Omafiets crèmekleurig met voordrager

Een omafiets crèmekleurig kan bij ons worden aangeschaft met een voordrager. Dat is een extra onderdeel dat aan omafietsen toegevoegd kan worden, waarbij de traditionele stijl van de fiets niet verloren gaat. Het kan dan ook gezien worden als een ideale aanvulling, waarbij praktisch gemak en een stoere uitstraling met elkaar gecombineerd worden. Het is namelijk heel handig om op de voordrager spullen te vervoeren of een fietskrat of fietsmand op te bevestigen. Ten aanzien van de crèmekleur van de omafietsen kunt u overigens verschillende tinten onderscheiden. Het is dan ook zeker aan te raden om de afbeeldingen te bekijken door erop te klikken en in te zoomen. De specificaties van de fiets zijn dan meteen ook zichtbaar. U kunt meteen de bestelling plaatsen nadat u een keuze gemaakt hebt. Wij nemen deze bestelling snel in behandeling en zorgen voor een gratis verzending.

Welke merken omafietsen verkopen jullie?

Wij hebben fietsen van deze merken in het assortiment: Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups.

Hoeveel versnellingen hebben de omafietsen?

Dat verschilt per model. We verkopen zowel omafietsen zonder versnelling als met 3 of 7 versnellingen.

In hoeveel kleuren zijn de omafietsen beschikbaar?

Je kunt de fietsen in allerlei kleuren bestellen. We hebben meer dan 12 verschillende kleuren in het assortiment. Daarnaast verkopen we ook fietsen met een leuke print.