Vóór 13.00 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis*
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Voor wie zijn 28 inch damesfietsen geschikt?

Nederland is een fietsland. Steeds meer mensen trekken er ook in de weekenden op uit om een lekker stukje te fietsen in de buitenlucht.

Artikelen 1 tot 36 van 143 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artikelen 1 tot 36 van 143 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Bij het online bestellen van een damesfiets is het belangrijk dat u rekening houdt met de inch maat. Zo is de damesfiets 28 inch geschikt voor kinderen boven de 12 jaar en langer zijn dan 145 cm. Bij iedere lengte is er een geschikte fiets. Koop eerder een te grote fiets dan een te kleine fiets. 28 inch damesfietsen zijn niet alleen geschikt voor meiden maar ook voor jongens. De trend van de afgelopen tien jaar toont ons dat steeds meer jongens gebruikmaken van een damesfiets. De belangrijkste punten voor een jongen om een damesfiets niet te gebruiken is de kleur en de aanwezigheid van een fietsmandje. Roze staat natuurlijk niet stoer en een fietsmandje is oubollig. Dat begrijpen wij!

Zwart, wit of een opvallende 28 inch damesfiets

Welke kleur past het beste bij u of de eigenaar van de nieuwe fiets? Wij bieden een breed scala aan kleurrijke 28 inch damesfietsen. Kwaliteit vind je in de kleinste details. Wist u bijvoorbeeld dat er verschillende soorten standaarden worden aangeboden? Daarnaast zijn er ook verschillende kleuren voor de standaarden. Tot slot adviseren wij u om een slot te kopen dat is goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen. In de winkelwagen is het mogelijk om een kettingslot te bestellen bij uw product. Met een kwalitatief slot kunt u nog langer van uw 28 inch fiets genieten. Bestel uw fiets voor 12.00 uur en ontvang uw bestelling binnen 24 uur.

De damesfiets is enorm populaire vanwege de lage opstap. Naast de 28 inch damesfietsen zijn er nog tal van andere damesfietsen. Neem een kijkje bij het volledige assortiment. Druk op damesfietsen.