• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Damesfiets 28 inch kopen: gratis verzending!

Nederland is een fietsland. Steeds meer mensen trekken er ook in de weekenden op uit om een lekker stukje te fietsen in de buitenlucht.

Artikelen 1 tot 36 van 164 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 164 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Bij het online bestellen van een damesfiets is het belangrijk dat u rekening houdt met de inch maat. Zo is de damesfiets 28 inch geschikt voor kinderen boven de 12 jaar en langer zijn dan 145 cm. Bij iedere lengte is er een geschikte fiets. Koop eerder een te grote fiets dan een te kleine fiets. 28 inch damesfietsen zijn niet alleen geschikt voor meiden maar ook voor jongens. De trend van de afgelopen tien jaar toont ons dat steeds meer jongens gebruikmaken van een damesfiets. De belangrijkste punten voor een jongen om een damesfiets niet te gebruiken is de kleur en de aanwezigheid van een fietsmandje. Roze staat natuurlijk niet stoer en een fietsmandje is oubollig. Dat begrijpen wij!

Zwart, wit of een opvallende 28 inch damesfiets

Welke kleur past het beste bij u of de eigenaar van de nieuwe fiets? Wij bieden een breed scala aan kleurrijke 28 inch damesfietsen. Kwaliteit vind je in de kleinste details. Wist u bijvoorbeeld dat er verschillende soorten standaarden worden aangeboden? Daarnaast zijn er ook verschillende kleuren voor de standaarden. Tot slot adviseren wij u om een slot te kopen dat is goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen. In de winkelwagen is het mogelijk om een kettingslot te bestellen bij uw product. Met een kwalitatief slot kunt u nog langer van uw 28 inch fiets genieten. Bestel uw fiets voor 12.00 uur en ontvang uw bestelling binnen 24 uur.

De damesfiets is enorm populair, omdat het een fiets met lage opstap is. Naast de 28 inch damesfietsen zijn er nog tal van andere damesfietsen. Neem een kijkje bij het volledige assortiment. Klik op damesfietsen.

Damesfiets 28 inch goed onderhouden

Als je een damesfiets 28 inch gaat kopen, dan wilt u heerlijk kunnen fietsen en het liefste zo lang mogelijk van uw fiets genieten. Het is daarom ontzettend belangrijk om uw 28 inch damesfiets goed te onderhouden. Uiteindelijk is het natuurlijk belangrijk dat je regelmatig langs de fietsenmaker gaat voor een goede onderhoudsbeurt. Maar klein onderhoud kan je natuurlijk zelf doen. Denk hierbij aan:

 • Houd het frame goed schoon
 • Houd de fiets roestvrij
 • Plak de banden als ze lek zijn
 • Vervang de lampjes zelf
 • Voor de handige mensen onder ons: Smeer zelf de ketting
 • Zorg voor goede bandenspanning
 • Check regelmatig alle bouten, moeren en schroeven

Als er iets mis is, ga dan direct naar de fietsenmaker. Zitten er spaken los, werkt de rem niet meer goed of trapt de fiets niet meer goed, ga naar de fietsenmaker. Dit zijn problemen die normaliter alleen maar verergeren en ervoor zorgen dat de fiets kapot gaat. Onderhoud uw damesfiets 28 inch goed!

Op zoek naar een leuke gadget? Nieuwe hoverboard kopen? Razendpopulair onder kids. Bekijk het aanbod!