• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Moederfiets kopen: Verzending = gratis

Een moederfiets is zoals de naam al doet vermoeden bij uitstek geschikt voor moeders en aanstaande moeders door de ruime instap en bijzondere eigenschappen. Lees > 'waar moet je op letten bij het kopen van een moederfiets'.

Artikelen 1 tot 36 van 49 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 49 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Overigens kan iedereen profiteren van de voordelen van een moederfiets, want het praktisch gemak is bijzonder groot te noemen. Naast de moederfietsen zijn er nog meer fietsen voor dames. Bij het ontwikkelen van de moederfietsen is er rekening gehouden met het vervoeren van kinderen op de fiets. Het is dan ook heel eenvoudig om aan het stuur een kinderstoeltje te bevestigen net als aan de achterzijde op de ruime bagagedrager. Tijdens het fietsen wordt er bovendien volop beenruimte geboden, zodat u op een comfortabele manier naar uw bestemming kunt fietsen op de speciale moederfiets.

Moederfietsen in leuke kleuren en modellen te bestellen

Bij Fietsenopfietsen.nl bestelt u een moederfiets in de kleur die u wenst. U kunt onder meer een keuze maken uit het aanbod met moederfietsen voor de kleur paars, bruin, blauw, zwart, metallic blauw of een combinatie van bruin met crème. De modellen van de moederfietsen variëren enigszins, maar het praktisch gemak en de kenmerkende eigenschappen komen in elk fiets naar voren. Een elektrische damesfiets biedt ook veel comfort. Maak een vergelijking en bekijk het aanbod op uw gemak om daarna een definitieve keuze voor een moederfiets te maken en deze te bestellen. U kunt morgen de moederfiets al in huis hebben, maar dan moet de bestelling wel voor 12.00 uur zijn voltooid. Er worden diverse betaalopties geboden, waarmee u direct online kunt afrekenen. Bij Fietsenopfietsen.nl betaalt u geen kosten voor de verzending van de door u bestelde moederfiets.

> Kijk deze fietsen met lage instap: vóór 13.00 uur besteld = volgende dag in huis.