Sorteren op:
Gouden kinderfiets

Gouden kinderfiets voor de echte kampioen

Een gouden kinderfiets heeft uiteraard wat extra’s. De speciale gouden kleur laat elk kind zich een Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
kampioen voelen tijdens het fietsen. Bij Fietsenopfietsen.nl hanteren wij bovendien speciale prijzen, zodat u altijd voordelig uit bent als u besluit om een gouden kinderfiets te kopen. Het aanbod van kinderfietsen die goudgekleurd zijn bestaat onder meer uit crossfietsen en daar zal uw kind zich zeker een ware kampioen op voelen. De stoere uitstraling van het goud dat gecombineerd wordt met zwart maakt de kinderfiets extra stijlvol. Voor de oudere jongens met een lengte vanaf 145 centimeter hebben wij een klassieke herenfiets beschikbaar die geschikt is voor dagelijks gebruik.

Kinderfiets goud met gratis verzending

Als u bij ons een kinderfiets goud bestelt, dan profiteert u direct van de laagste prijs en van het gegeven dat wij de fiets gratis verzenden. U weet zo altijd meteen wat de kosten zijn zonder rekening te houden met eventuele extra verzendkosten. Daar doen wij namelijk niet aan. Wij bieden u bovendien daarnaast ook het voordeel van een snelle bezorgservice en op het snelst kan de kinderfiets al binnen een periode van 24 uur bij u aan de deur worden afgeleverd. Het wordt bij uw bestelling in ieder geval duidelijk wanneer u de fiets voor uw kind kunt verwachten. Overigens hanteren wij ook de service dat als de fiets uw goedkeuring niet kan wegdragen wij het betaalde geld weer aan u retourneren als u besluit de kinderfiets weer naar ons terug te sturen.

In welke inchmaten zijn de kinderfietsen verkrijgbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 10/12/14/16/18/20/22/24/26/28. 10 inch is geschikt voor de leeftijd 1-3 jaar, waarbij 28 inch geschikt is voor 12+ jaar.

In hoeveel kleuren zijn de kinderfietsen beschikbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in 15+ kleuren, waarbij wit / zwart / roze de meest populaire kleuren zijn.

Wat voor soort kinderfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen kinderfietsen in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij verkopen zowel kinderfietsen voor kleintjes met duwstang, loopfietsen en zijwieltjes, als grotere kinderfietsen met versnellingen en stoere voorrekjes.