Sorteren op:

Grijze jongensfiets 16 inch: bestel direct met gratis verzending

Is uw zoon 4 tot 6 jaar oud? Dan kunt u een grijze jongensfiets 16 inch Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
voor hem kopen. Deze fiets heeft de perfecte maat voor uw zoon. Hij kan hier comfortabel én veilig mee rondfietsen: naar school, naar de sportclub en naar vriendjes en vriendinnetjes.

Bestelt u de grijze jongensfiets 16 inch voor uw zoon vandaag nog voor 13:00 uur? Dan kunt u uw zoon morgen al met zijn nieuwe fiets verrassen. Bestelt u de fiets na 13:00 uur, dan heeft u deze overmorgen al in huis. Ook prettig om te weten: bij ons profiteert u altijd van een gratis verzending. Wat voor grijze jongensfiets 16 inch u ook bestelt!

Een grijze jongensfiets 16 inch?

Zoals al eerder vermeld, hebben de meeste jongens van 4 tot 6 jaar oud een fiets van 16 inch. Toch is de leeftijd van uw zoon niet de belangrijkste factor bij het bepalen van zijn fietsmaat. U kunt beter naar zijn lengte en/of zijn kledingmaat kijken.

Is uw zoon rond de 105 centimeter lang? Dan kunt u een grijze jongensfiets 16 inch voor hem kopen. Is hij rond de 100 centimeter lang, dan is een fiets van 14 inch beter. Is hij rond de 110 centimeter lang, dan bestelt u een fiets in de maat 18 inch. Neemt u de kledingmaat van uw zoon als uitgangspunt bij het bepalen van zijn fietsmaat? Dan kunt u een fiets van 16 inch kopen als zijn kledingmaat tussen de maten 103 en 118 valt. Bij een kleinere kledingmaat bestelt u een 14 inch fiets en bij een grotere kledingmaat bestelt u een 18 inch fiets. Ongeacht de leeftijd van uw kind!

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bekijk nu onze 14 inch jongensfietsen!

Een grijze jongensfiets 16 inch kopen: onze adviezen

Wij vinden het belangrijk dat u een goede fiets kunt kopen voor uw zoon, waar hij langere tijd met veel plezier op kan rondrijden. Daarom geven wij u graag enkele adviezen voor het kopen van een grijze jongensfiets 16 inch.

  • Controleer wat voor remmen de fiets heeft. Gebruikt uw zoon het liefst een terugtraprem? Dan koopt u een fiets met terugtraprem. Is uw zoon het gewend handremmen te gebruiken? Dan kunt u beter een fiets met handremmen kopen.
  • Controleer wat voor lampen en reflectoren de fiets heeft. Ook als uw zoon nooit in het donker fietst, moeten deze goed zijn.
  • Koop een fiets nooit op de groei.
  • Betrek uw zoon eventueel in de aankoop van zijn fiets. Zo weet u zeker dat hij blij is met zijn gloednieuwe fiets!

> Meisjesfietsen 14 inch online kopen: Bezorging = geheel gratis!