• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Snelle fietsen voor heren: Gratis bezorgd in 24 uur

Snelle fietsen vindt u in het ruime assortiment van Fietsenopfietsen.nl. Als u op zoek bent naar een snelle fiets, dan kunt u bij ons een vergelijking maken tussen diverse modellen en verschillende merken om tot de beste keuze te kunnen komen.

26 artikel(en)

26 artikel(en)

Door het ruime aanbod met snelle fietsen die wij u te bieden hebben, wordt namelijk de gelegenheid geboden om op eenvoudige manier een vergelijking te maken tussen de snelle herenfietsen. Wij bieden u onder meer de mogelijkheid om een snelle fiets met racestuur aan te schaffen, maar u kunt bij ons ook terecht voor snelle fietsen die over een zogenoemd recht stuur beschikken. Liever een reguliere herenfiets? Bekijk dan deze pagina met alle goedkope herenfietsen.

Snelle fietsen met een snelle levering en zonder verzendkosten

Naast de snelle fietsen zijn er ook herenfietsen met versnellingen. De snelle fietsen worden na bestelling door ons snel geleverd en daarbij worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Wij bieden de snelle herenfietsen in verschillende prijsklassen aan en de fietsen zijn afhankelijk van het gekozen type en model geschikt voor het racefietsen in de vrije tijd en op sportief en professioneel niveau. Voor de meeste snelle fietsen in deze categorie geldt dat de bezorging de volgende dag al gerealiseerd kan worden indien de bestelling gedaan is voor 12.00 uur. Daarop zijn enkele uitzonderingen, zoals de Xenon Shockblaze racefiets van Italiaanse makelij. De levertijd hiervoor bedraagt enkele weken doordat deze uit Italië moet komen. U kunt op elk gewenst moment de bestelling voor een van de snelle fietsen voor heren plaatsen en gelijk afrekenen met een van de gemakkelijke betaalopties, zoals creditcard, PayPal en iDeal.