Kinderfiets 24 inch: Bezorging = gratis!

Een beste maatje op wielen. Dat wens je voor je opgroeiende, zelfstandige kind dat maar wat Lees door

Set Ascending Direction

76 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

76 producten in totaal

Page
Filter
per page
graag de fiets pakt voor een ritje naar school, vriendjes of gewoon voor de leuk. In ons assortiment vind je de ideale 24 inch kinderfiets voor jouw zoon of dochter. Filter op persoonlijke wensen en kies je favoriet. Vandaag besteld = morgen in huis!

Een kinderfiets 24 inch voor elk doel

De zoektocht naar een kinderfiets met 24 inch wielen levert vele opties op. In onze webshop kun je kiezen uit modellen voor jongens en meisjes in uiteenlopende stijlen. Zo vind je originele kinderfietsen in de vorm van een beachcruiser, maar vind je ook sportieve fietsen en transportfietsen.

Belangrijk om te bepalen welke fiets voor je kind geschikt is, is het doel van gebruik. Wil je kind voornamelijk gebruik maken van de fiets om off-road te fietsen? Ga dan op zoek naar een robuuste fiets met brede wielen voor meer grip. Een fiets nodig voor schoolritjes? Wellicht dat een transportfiets dan een optie is.

De juiste maat kinderfiets

Belangrijk voor de keuze van een fiets is dat je kiest voor de juiste maat. Een kinderfiets met 24 inch wielen wordt aangeraden voor kinderen tussen Voor de leeftijdsgroep 8 entot 12 jaar.r wordt er vaak een 24 inch kinderfiets aangeraden. Hierbij wordt er gerekenduitgegaan van op een kledingmaat van 128 – 140 cm. 24 inch kinderfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo zijn onder de tieners oma kinderfietsen 24 inch erg populair.Een tiener wil natuurlijk wel rond fietsen op een mooie fiets.

Op zoek naar een kinderfiets 24 inch? Dan heb je de keuze uit diverse modellen en tevens diverse merken. Zo zijn onder de tieners oma kinderfietsen 24 inch erg populair.

Jongens en meisjes fietsen zijn te verkrijgen in verschillende inchmaten:

Weet jij al wat de leukste kinderfiets 24 inch? Een manier om de zoektocht gemakkelijker te maken in door in het navigatiemenu enkele filters aan te zetten. Zo kun je je ideale 24 inch kinderfiets selecteren op budget, kleur, merk, serie en andere opties. Alles aangevinkt wat voor je kind belangrijk? Dan verschijnt een presentatie van de mooiste kinderfietsjes.

Bekende fietsmerken

We zorgen tijdens de selectie van de fietsenmerken altijd voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat een kwalitatieve fiets voor een scherpe internetprijs bij ons kunt bestellen. De meest populaire merken op het gebied van kinderfietsjes zijn als volgt:

  • Popal
  • Spirit
  • Altec
  • Volare

Neem eens een kijkje bij deze Popal kinderfietsen. Selecteer het aanbod naar jouw persoonlijke wensen en vergeet niet de productspecificaties te lezen voor een uitgebreide omschrijving van jouw fiets.

Veelgestelde vragen rond kinderfiets 24 inch

Welke maat bij welke leeftijd?

Welke fiets voor welke leeftijd nodig is, hangt af van de hoogte van je kind. De lichaamslengte is de belangrijkste variabel als het gaat om het bepalen van de inchmaat van de kinderfiets. Bij elke lichaamslengte hoort een specifieke inchmaat. Aan kinderen van 8 tot 12 jaar wordt een kinderfiets aangeraden van 24 inch. Mits ze een lichaamslengte rond 130 cm.

Hoe weet je welke maat je fiets heeft

HDe maat staat op de zijkant van de band. Heb je een fiets nodig met een andere maat, dan vind je op onze site genoeg opties voor een volgende inchmaat.

Voor welke leeftijd is een kinderfiets van 24 inch?

24 inch fietsen zijn geschikt voor de leeftijd 8 - 12. Het ene kind groeit sneller dan het andere kind. Let daarom meer op de lengte. 24 inch fiets is geschikt voor een lengte rond de 130 cm.

Verkopen jullie ook 24 inch fietsen met versnellingen?

Jazeker. Vrijwel alle 24 inch kinderfietsen hebben versnellingen. Je kunt dus kiezen voor of géén versnelling of 3 versnellingen.

In welke kleuren zijn de 24 inch fietsen beschikbaar?

Onze kinderfietsen 24 inch zijn verkrijgbaar in 9+ kleuren. Vaak zijn de kleuren gecombineerd met een andere mooie kleur of een vrolijke print.