Sorteren op:
Bruine transportfiets

Bruine transportfiets met of zonder versnellingen

U zoekt een bruine transportfiets? Bij Fietsenopfietsen.nl vindt u een verscheidenheid aan transportfietsen in de meest Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
uiteenlopende kleuren en met of zonder versnellingen. Ook als u een bruine transportfiets zoekt, kunnen wij aan deze wens in ieder geval tegemoetkomen. Zo kunt u onder meer een keuze maken voor een schitterende damesfiets met versnellingen en een stoere voordrager van het merk Vogue. Wist u dat als u bij ons een fiets bestelt, dat u dan verzekerd bent van de beste kwaliteit en van de scherpste prijs? Bekijk ons aanbod met transportfietsen en ontdek eventueel ook andere kleuren die u aanspreken. Door op de fiets te klikken, kunt u meer informatie over de specifieke kenmerken van de transportfiets te weten komen.

Transportfiets bruin binnen 24 uur geleverd met gratis verzending

Als u op uw gemak alle mogelijkheden hebt vergeleken en tot een keuze bent gekomen, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk op uw nieuwe transportfiets bruin kunnen rijden. Dat kunnen wij realiseren als u voor 12.00 uur uw bestelling plaatst, want in dat geval wordt de fiets morgen al bezorgd en dat natuurlijk met gratis verzending. Wij zorgen er namelijk voor dat alle fietsen gratis worden verzonden en maken daarin geen enkele uitzondering. U koopt bij ons de fiets voor de scherpste prijs en bespaart ook nog eens op de verzendkosten. Achteraf betalen na ontvangst van de fiets is bij ons mogelijk, maar u kunt ook gemakkelijk de betaling meteen voldoen bij het afronden van het bestelproces.

Bekijk alle grijze transportfietsen.

Wat zijn transportfietsen?

Transportfiets is een officiële term voor fietsen die goederen kunnen vervoeren. Wij verkopen het meest voorkomende model: de fiets met een voorrekje. Hier kun je handig een krat of tas op plaatsen.

In welke maten zijn de fietsen beschikbaar?

Allerlei maten. Voor zowel kindermaten (12-20 inch) als de grote fietsmaten (22-28 inch). De transportfietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar.

Welke merken transportfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen fietsen van de bekende merken Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups. Al vanaf €279 is een 28 inch fiets beschikbaar.