Sorteren op:

Mat bruine transportfiets met vele extra’s

U zoekt een mat bruine transportfiets? Als u in het aanbod van Fietsenopfietsen.nl kijkt, dan staat Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
u een verscheiden aan transportfietsen te wachten in de meest uiteenlopende kleuren. Dat betekent ook dat u bij ons kunt slagen voor de aanschaf van een mat bruine transportfiets die bovendien over vele extra’s beschikt. Alle transportfietsen die wij aanbieden, zijn afkomstig van gerenommeerde fietsmerken. De merken staan garant voor een uniek design, maar ook voor kwaliteit, veiligheid en vele extra’s. Zo kunt u bijvoorbeeld de Vogue Elite damestransportfiets bestellen die over drie versnellingen beschikt en onder meer met een veiligheidsslot is uitgerust.

Transportfiets mat bruin gratis verzonden door Fietsenopfietsen.nl

U kunt op uw gemak op zoek gaan naar een transportfiets mat bruin die aan uw wensen tegemoet komt. Ook kunt u daarnaast fietsen in andere kleuren bekijken, die wellicht ook aan uw voorkeuren voldoen. In ieder geval hebt u 24 uur per dag de gelegenheid de transportfiets van uw voorkeur te bestellen. Wij kennen geen sluitingstijd en bieden u de garantie op levering binnen 24 uur als de bestelling in de ochtend op werkdagen bij ons is binnengekomen. Wij kunnen namelijk vanuit een ruime voorraad leveren, zodat er geen lange levertijd aan verbonden is. Gratis verzending maakt deel uit van onze klantgerichte service en daar profiteert u dan ook standaard van net als van de lage prijzen die wij hanteren. Bij Fietsenopfietsen.nl kunt u met iDeal afrekenen, achteraf betalen of een van de andere betaalopties selecteren die u het meeste betaalgemak oplevert.

Wat zijn transportfietsen?

Transportfiets is een officiële term voor fietsen die goederen kunnen vervoeren. Wij verkopen het meest voorkomende model: de fiets met een voorrekje. Hier kun je handig een krat of tas op plaatsen.

In welke maten zijn de fietsen beschikbaar?

Allerlei maten. Voor zowel kindermaten (12-20 inch) als de grote fietsmaten (22-28 inch). De transportfietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar.

Welke merken transportfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen fietsen van de bekende merken Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups. Al vanaf €279 is een 28 inch fiets beschikbaar.