Mountainbikes 26 inch: Tot 40% korting

Met een mountainbike 26 inch suist jouw kind vliegensvlug door de bossen en is hij wortels, Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
kuilen en takken de baas. In voor een avontuurtje? Cross je een weg door ons assortiment en bestel een mountainbike 26 inch voor jouw kind! Onze 26 inch mountainbike is door kortingen oplopend tot 40% nu wel heel voordelig te bestellen!

Verschil kinder mountainbike 26 inch en stadsfiets

Een mountainbike voor kinderen kan prima dienstdoen als fiets voor dagelijkse ritjes naar school, terwijl het ook over een drassig terrein kan crossen. Andersom is dit niet heel makkelijk. Met een stadsfiets over offroad paden rijden is onverstandig. Een stadsfiets beschikt niet net als een Mountainbike 26 inch over:

  • 7 tot 21 versnellingen
  • Vering in frame en voorvork
  • Genopte proflering in de banden
  • Dikke banden
  • Een stevig stalen of aluminium frame

Is een 26 inch mountainbike de juiste maat?

Mountainbikes zijn gemaakt om verschillende weersomstandigheden en onverharde paden aan te kunnen. Een mountainbike is niet geschikt voor kinderen die te klein of groot zijn voor de fiets. Is je kind aan de kleine kant en komt hij of zij niet met de voeten bij de grond? Kijk dan voor een maatje kleiner. Merk je juist dat de afstand tussen het zadel en stuur te nauw is voor je kind? Dan is er weinig ruimte om bochten te maken. Duidelijk een kenmerk van een te kleine fiets. Kijk in dit geval niet naar een 26 inch mountainbike, maar naar een volwassen fietsmaat van 28 inch.

Onze mountainbike 26 inch is geschikt voor elk kind met een lichaamslengte tot 145 cm en kledingmaat 140/156. Klik rechtsboven op ‘welke maat fiets?’ voor een overzicht met inchmaten.

Voordelen bij een bestelling

Bij ons bestel je een 26 inch mountainbike van merken als Popal, SuperSuper en Umit. Stuk voor stuk A-merken waarmee je kind uitdagende routes met hobbelige wegen niet langer hoeft te mijden. Sterker nog: ook onverharde, drassige boswegen zijn voortaan een makkie. Bestel de mountainbike 26 inch bij ons en profiteer van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending in 24 uur
  • Volgende dag bezorgd bij een bestelling vóór 15:00 uur
  • Een makkelijk af te sluiten diefstalverzekering
  • Een goede mountainbike met veel versnellingen
> Bekijk ook eens de omafiets 26 inch: Bezorging = geheel gratis!

Uiteraard hebben we niet enkel mountainbikes in ons assortiment. Naast de 26 inch mountainbike, vind je ook omafietsen en stadsfietsen, zoals de Popal kinderfiets!

Kans op diefstal fiets verkleinen

Onze mountainbikes zijn een echte aanwinst voor iedere vrije vogel. Een aanwinst waar je zuinig op moet zijn. Sluit bij aanschaf van een 26 inch mountainbike een fietsverzekering af, bijvoorbeeld bij Klikzeker. Wordt je fiets gestolen? Dan kun jij terugvallen op de verzekering. Prettig! Ook prettig is dat je niet aan een jaarlijks abonnement vastzit. Elk jaar opnieuw bepaal je weer of je de verzekering wilt verlengen.

Sluit je een fietsverzekering af? Dan verwacht de verzekeraar dat je het risico op diefstal verkleint door een slot aan te schaffen. Veel verzekeraars stellen het gebruik van een ART-gekeurd slot verplicht. Schaf naast de mountainbike 26 inch óók een robuust slot aan. Zo maak je het dieven stukken minder gemakkelijk om de fiets mee te nemen.

Bekijk hieronder de rest van ons mountainbike assortiment: