Mountainbikes in de maten 16 inch t/m 29 inch: Verzending = gratis!

Stoer zigzaggend over smalle tracks tussen dikke bomen, ruige terreinen, door los zand en van klim Lees door

Van laag naar hoog sorteren

87 producten in totaal

Filteren

87 producten in totaal

Filteren
naar afdaling. En dat allemaal afgewisseld met scherpe bochten en wisselende ondergronden. Mountainbiken geeft je het ultieme gevoel van vrijheid.
Met mountainbiken kun je als het aan ons ligt niet vroeg genoeg beginnen. Een mountainbike kopen kan al vanaf een formaat van 20 inch. Laat jouw kleine kennis maken met het avontuur van mountainbiken!

Fiets mountainbike

Het woord zegt het al. Met een mountainbike heb je de mogelijkheid om in een rap tempo een berg te beklimmen. Het is een fiets voor de echte avonturier. En speciaal voor al die avonturiers hebben wij een speciaal aanbod goedkope mountainbikes.

Schaf jouw mountainbike fiets aan en bestijg de heuvels als nooit tevoren!

Met mountainbikes verkrijgbaar van 20 inch tot en met 29 inch kun jij samen met je zoon of dochter slingerend over gras, wortels stenen of rul zand racen. Een mountainbike kopen doe je pas wanneer je weet welke maat geschikt is voor jouw zoon of dochter. Voor kinderen met een lichaamslengte van 145 cm is een mountainbike fiets met een inchmaat van 24 en 26 geschikt.

Bekijk de volgende mountainbikes in ons assortiment:

Hoe voorkom ik diefstal van mijn mountainbike?

Heb je eenmaal een mooie mountainbike, dan wil je zeker niet besparen op een goed slot. Het is belangrijk dat je altijd fietsslot koopt van goede kwaliteit. Onze gecertificeerde fietssloten voldoen aan alle Europese normen en zijn gegarandeerd van goede kwaliteit. Maak je fiets altijd aan iets vast, het liefst door het frame.

Met een goed slot en een snelle mountainbike houd niets je meer tegen. Rij over boomstronken en onder lage takken door zonder af te stappen, spring van schansen en rijd slingerend door bochten zonder af te remmen. Zoek het avontuur op met jouw fiets mountainbike!

Mountainbike kopen tips

Een mountainbike kopen doe je eenvoudig en direct online in vier eenvoudige stappen. Zo hoef je niet eindeloos door te klikken om uiteindelijk een fiets te kopen. Het enige wat we van je vragen is het afleveradres en de keuze voor een betaalmethode. Op die manier heb je alles zelf onder controle.

 

Andere interessante producten:

K

Kinderfiets 12 inch

Kinderfiets 18 inch

Kinderfiets 22 inch

M

Meisjesfiets 20 inch