Sorteren op:

Oranje kinderfietsen 12 inch: tot 40% korting

Oranje kinderfietsen 12 inch zijn voor kids vanaf 2 jaar geschikt. Het wordt dan ook de Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
 1. Volare Sportivo Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Neon Oranje Zwart - 95% afgemonteerd Volare Sportivo Jongensfiets 12 inch - Neon Oranje Zwart (95% afgemonteerd)
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 132,50 Speciale prijs € 115,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 2. Volare Sportivo Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Neon Oranje Zwart - Twee Handremmen - 95% afgemonteerd Volare Sportivo Jongensfiets 12 inch - Neon Oranje Zwart (Twee Handremmen) 95% afgemonteerd
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 132,50 Speciale prijs € 115,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 3. Volare Thombike Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Zwart Oranje Volare Thombike Jongensfiets 12 inch - Zwart/Oranje
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 159,95 Speciale prijs € 135,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 4. Volare Thombike Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Zwart Oranje - Twee Handremmen Volare Thombike Jongensfiets 12 inch - Zwart Oranje
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 159,95 Speciale prijs € 125,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

4 producten in totaal

Filteren
eerste echte fiets voor uw kind als u besluit om een 12 inch kinderfiets te kopen. Het is daarom belangrijk om met een aantal punten rekening te houden. De eerste ervaring met fietsen, kan maar beter meteen een goede ervaring zijn. De 12 inch kinderfietsen oranje in ons aanbod vormen de basis voor het beleven van die eerste fietservaring.

Kinderen die eerder een loopfiets of een driewieler hebben gehad, kunnen vrijwel direct uit de voeten op een kinderfiets 12 inch oranje. Er wordt door de zijwieltjes uiteraard nog de nodige stabiliteit geboden. Dat is ook nodig, want kinderen van 2 jaar zijn nog niet direct in staat om zonder zijwieltjes op kinderfietsen 12 inch oranje te fietsen. Het verschilt per kind wanneer de zijwieltjes die ondersteuning bieden eraf kunnen worden gehaald. Dat kan op deze fiets zijn of op een volgende grotere fiets.

12 inch kinderfiets oranje binnen een dag bezorgd

Een oranje kinderfiets 12 inch wordt vaak voor de verjaardag van een kind aangeschaft. U kunt de 12 inch kinderfiets oranje op tijd bestellen, maar als u daar wat later mee bent, dan kunt u bij ons alsnog op een snelle bezorging rekenen. Voor 12 inch kinderfietsen die voor 13.00 uur worden besteld op werkdagen geldt dat deze direct voor verzending gereed worden gemaakt, zodat u de volgende dag ernaar uit kunt kijken.

> Bekijk alle 12 inch kinderfietsen

Gratis bij u thuisbezorgd!

Dan is er nog een voordeel voor wat betreft de kinderfietsen 12 inch oranje. Dat is namelijk het voordeel dat de prijs die u ziet de prijs is die u betaalt. Verzendkosten zijn namelijk niet aan de orde bij ons, want voor het complete assortiment is gratis verzending van toepassing. U kunt de kinderfiets 12 inch oranje naar keuze afrekenen bij de bestelling of pas na ontvangst.

> Toch een andere maat nodig? Bekijk alle kinderfietsen.

Wat houdt 12 inch in voor een kinderfiets?

Inch is de Engelse maateenheid die gebruikt wordt om de juiste grote van een fiets te bepalen. 12 inch is geschikt voor kleine kinderen rond de 95 cm. Dit komt neer op een leeftijd tussen 2 - 4 jaar.

Worden de zijwieltjes standaard meegeleverd?

Ja, alle kinderfietsen van 12 inch zijn voorzien van zijwieltjes. Dit om de veiligheid van je kind te bevorderen. Wanneer de zijwieltjes niet meer nodig zijn, kun je deze heel eenvoudig demonteren.

In hoeveel kleuren zijn de 12 inch fietsen beschikbaar?

De 12 inch fietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar: 14+ kleuren! Vink de gewenste basiskleur aan in het filtermenu en je vindt alle fietsen met deze kleur. Vaak gecombineerd met een andere vrolijke kleur of met bijvoorbeeld een superleuk Disneythema.