Sorteren op:
Oranje meisjesfietsen

Oranje meisjesfietsen: een super leuk cadeau!

Oranje meisjesfietsen zijn verkrijgbaar in de leukste uitvoeringen. Voor alle kinderleeftijden zijn er leuke meisjesfietsen in Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
oranje beschikbaar. Bij het uitkiezen van een oranje meisjesfiets wordt uiteraard aangeraden om rekening te houden met de lengte. Als u bedenkingen heeft over de juiste wielmaat dan raden wij aan om de matentabel te raadplegen. U kunt op verschillende manieren de goede maat bepalen. Bijvoorbeeld door naar de leeftijd van uw dochter te kijken of naar de kledingmaat.

Of u kunt de lengte van uw dochter meten om daarna een keuze te maken uit het aanbod met meisjesfietsen oranje met de juiste wielmaat. Daarna kunt u rekening houden met het eventuele gebruiksdoel. Bij de kleinste meisjes in de leeftijd van 2 tot 4 jaar zal dat uiteraard minder een rol spelen. Dan is de meisjesfiets oranje bedoeld om te leren fietsen. Voor de oudere meiden kan bijvoorbeeld gekeken worden of de fiets voor school gebruikt wordt of voor recreatieve doeleinden.

Meisjesfiets oranje met of zonder versnellingen aanschaffen

U kunt een oranje meisjesfiets met of zonder versnellingen aanschaffen. De meisjesfietsen oranje met versnellingen zijn verkrijgbaar met wielmaat 22 inch, 24 inch en 26 inch. Voor de meisjes in de leeftijd tot 8 jaar worden de oranje meisjesfietsen zonder versnellingen aangeboden. Versnellingen bieden vooral gemak als er onder alle weersomstandigheden voor optimaal fietscomfort wordt gekozen.

Samen met uw dochter een fiets uitzoeken

Als uw dochter op een leeftijd is dat er een bepaalde voorkeur bestaat voor het model van een oranjekleurige meisjesfiets dan kunt u samen de keuze maken uit het aanbod. Kinderen vinden het nu eenmaal geweldig leuk om mee te kunnen bepalen welk model er uit het aanbod met meisjesfietsen in het oranje gekozen wordt. Samen de mogelijkheden bekijken en een keuze maken, is natuurlijk ook veel leuker. Zo bent u tevreden en is uw dochter dat ook.

Terug naar >> alle kinderfietsen.

Welke maten meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

Alle maten. Meisjesfietsen verkopen wij voor de allerkleinsten van 1-3 jaar (10 inch) tot en met de oudere leeftijden 10 -14 jaar (26 inch). Kijk vooral naar de lichaamslengte wanneer je de juiste maat wilt uitkiezen. 10 inch= is geschikt voor 85-100 cm, waarbij 26 inch geschikt is voor rond de 145 cm.

Welke merken meisjesfietsen hebben jullie in het assortiment?

We verkopen bekende merken als Altec, Popal, Spirit en Volare. Maar ook bijvoorbeeld voor de kleine kinderen de bekende stripfiguren als DisneyFrozen 2, Disney Princess, Minnie Mouse en Peppa Pig.

Hebben de meisjesfietsen ook versnellingen?

Jazeker. Voornamelijk de fietsen voor oudere meisjes hebben versnellingen. Vanaf de 20 inch fietsen kun je kiezen voor een fiets met versnellingen.