Retro fixie of fixed gear bike = authenticiteit en snelheid

De fixed gear bike ziet eruit als een racefiets en is gemaakt voor lange tochten en Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
snelheid. De fixie gaat terug naar het oerdesign van de allereerste fiets. De fiets staat voor authenticiteit, comfort en snelheid. Een fixie kopen bij Fietsenopfietsen.nl is eenvoudig. Er is een ruim aanbod aan 28 inch fixed gear bikes en fixies voor volwassenen. De fietsen zijn ideaal voor in de stad of voor grote trektochten door natuurgebieden. Naast comfort biedt de fixie ook een échte fietsbeleving. De kans om op deze fiets te fietsen willen wij onze klanten niet ontnemen. Voor je een fixie koopt, kun je het aanbod selecteren op kleur, positie en prijs. Vervolgens kijk je bij de productspecificaties naar welke fixed gear bike het beste bij jou past. De productspecificaties zijn divers en het lezen waard. Bekijk de afbeeldingen ook aandachtig. Deze fietsen zijn het pareltje uit onze collectie. Een fixie kopen doe je binnen vier eenvoudige stappen. Het enige wat je hoeft in te vullen is je adres en de keuze voor een betaalmethode. Welke fixie valt bij jou in de smaak?

Fixie kopen: de fiets voor echte liefhebbers

De echte fietsliefhebbers zijn allemaal verzot op de fixie. Op diverse fora en in diverse fietsbladen wordt het kopen van een fixie aangeraden. De fixies bij Fietsenopfietsen.nl wegen ongeveer 11 kilogram. Door het lichte gewicht is het mogelijk om hoge snelheden te behalen en de fiets mee te nemen op vakantie. Wij raden iedereen aan om een keer op een fixed gear bike te fietsen. Bestel het direct online. Bij Fietsenopfietsen.nl is de bezorging altijd gratis!

Naast de specialistische fixie bikes zijn er ook retro fietsen te vinden op de retro fietsen pagina. Toerfietsen vind je ook bij Fietsenopfietsen.nl. Wil je een toerfiets kopen? Bekijk de diverse mogelijkheden.