Sorteren op:

Roze damesfietsen met versnelling: tot wel 40% korting

Fietsen vindt vrijwel iedereen heerlijk. Nederland is een echt fietsland, en we zijn al van jongs Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
af aan gewend om te fietsen. Als kind moesten we dagelijks naar school fietsen, en veel mensen fietsen nog steeds naar hun werk. Daarnaast gaan we graag fietstochten maken wanneer we eens een vrije middag of ochtend hebben. Wel is het belangrijk dat je een goede fiets hebt. De roze damesfiets met versnelling is daar een goed voorbeeld van. De roze damesfiets met versnelling kun je kopen op fietsenopfietsen.nl. Deze webshop biedt veel verschillende soorten fietsen aan, waaronder dus de damesfiets roze met versnelling. Deze fietsen kun je voor een scherpe prijs krijgen. Zo weet je zeker dat je niet teveel geld betaalt voor je fiets. Als je geïnteresseerd bent, dan kun je het beste eens op de website gaan kijken.

Roze damesfiets met versnelling: snel en betrouwbaar

Doordat de damesfiets roze met versnelling dus versnellingen heeft, kun je met deze fiets veel harder fietsen dan met een fiets zonder versnellingen. Versnellingen zorgen ervoor dat je niet te hard of te zacht moet trappen wanneer je bijvoorbeeld te maken hebt met harde wind. Zo wordt met name het maken van een lange fietstocht gemakkelijker. Bovendien is de damesfiets roze met versnelling erg stabiel. Je kunt dus rustig fietsen zonder bang te zijn dat je omver wordt gewaaid. Met name wanneer je aan de zee fietst, kan dit weleens een probleem vormen. Met de fietsen van fietsenopfietsen.nl hoef je daar dus niet bang voor te zijn.

> Kinderfietsje kopen: Gratis verzending in 24 uur!

Tips voor het maken van een lange fietstocht

Wanneer je een lange fietstocht gaat maken, is er een aantal dingen waarmee je rekening moet houden. Hieronder staan de belangrijkste op een rijtje:

  • Kijk van tevoren goed waar je langs wil fietsen. Als je dit niet doet, dan kan het zijn dat je ergens belandt waarvandaan je de weg niet meer terug weet. Alleen wanneer je het leuk vindt om zomaar te gaan fietsen zonder route, dan hoef je natuurlijk niet van tevoren te bepalen waar je precies langs gaat.
  • Neem voldoende drinken mee. Fietsen kan erg vermoeiend zijn wanneer je dit langer doet, en water drinken is essentieel bij het sporten. Zorg er daarom voor dat je voldoende drinken mee hebt wanneer je vertrekt.
  • Ook voldoende voedsel meenemen is belangrijk.
  • Wanneer het warm is, denk er dan aan om je in te smeren met zonnebrand. Ook een zonnebril en een pet of hoed kunnen belangrijk zijn.

> Kortingen tot 40%: Bekijk onze omafiets aanbieding!

Vanaf welke lengte is een 28 inch fiets geschikt?

Al vanaf 145 cm. Vaak wordt ook een leeftijd aan de 28 inch gekoppeld, vanaf 12 jaar is gemiddeld genomen de 28 inch fiets geschikt.

Uit hoeveel versnellingen kan je kiezen in jullie assortiment damesfietsen?

Je kunt damesfietsen kopen met 3, 6, 7 8, 18 of 21 versnellingen. Al vanaf €299,- te koop in onze webshop.

Heeft elke fiets een ART-2 gekeurd slot?

Nee, dit is verschillend per model damesfiets. Heeft de fiets die je graag wilt aanschaffen geen ART-gekeurd slot? Dan kun je altijd nog een ART-gekeurd hangslot aanschaffen.