Bakfiets kopen? Dit zijn de 5 populairste bakfietsen

Zeker in de grote steden zie je veel mensen rondrijden op een bakfiets. In een bakfiets kun je de kids gemakkelijk en bovendien veilig vervoeren. En moet je veel boodschappen doen, zonder auto? Dan is een bakfiets ook zeker handig. In de grote bak van de fiets kun je veel boodschappen kwijt.

Wil jij een bakfiets kopen? Dan is het wellicht interessant om te weten welke bakfietsen op dit moment het meest verkocht worden. In dit artikel sommen we de top 5 bakfietsen van dit moment voor je op.

De populairste bakfietsen op een rijtje

De ene bakfiets is populairder dan de andere. De bakfietsen die het meest verkocht worden in Nederland, zijn de volgende.

  • De Gazelle Cabby C7 2018 bakfiets.
  • De CargoBike N8 bakfiets.
  • De CargoBike N7 bakfiets.
  • De CargoTrike N7 bakfiets.
  • De CargoBike Cruiser N7 bakfiets.

Hieronder lees je meer over deze populaire bakfietsen. Door onderstaande alinea’s door te lezen, kom je er vanzelf achter welke bakfiets het beste bij jou past.

Top 5 bakfietsen

De Gazelle Cabby C7 2018 bakfiets

De Gazelle Cabby C7 2018 bakfiets is een op en top praktische bakfiets. De fiets heeft niet alleen een dubbele standaard, maar is bovendien inklapbaar. Dit wil zeggen dat je de bak van de fiets in kunt klappen als je deze niet gebruikt.

Ook is de Gazelle Cabby C7 2018 bakfiets erg veilig. Het bankje in de bak is namelijk voorzien van veiligheidsgordels voor de kids. Ook kun je de fiets extra goed op slot zetten met het bijgeleverde stuurslot.

> Bekijk online onze loopfietsjes: Verzending binnen 24 uur!

De CargoBike N8 bakfiets

De CargoBike N8 bakfiets is een hoogwaardige bakfiets van het merk Bakfiets.nl. De fiets heeft een moderne uitstraling en rijdt vrij licht, ondanks het gewicht van de fiets. Ook is de fiets gemakkelijk te besturen. Dit maakt de CargoBike N8 bakfiets extra veilig. En omdat de bak van de fiets dicht bij de grond zit, kunnen de kids gemakkelijk zelfstandig in de bak stappen.

De CargoBike N7 bakfiets

Ben je op zoek naar een stoere bakfiets? Dan is de CargoBike N7 bakfiets zeker iets voor jou. Deze fiets heeft het ontwerp van de traditionele bakfiets, maar ziet er net iets stoerder uit dan andere fietsen. Verder heeft de fiets ongeveer dezelfde eigenschappen als de CargoBike N8 bakfiets van Bakfiets.nl.

De CargoTrike N7 bakfiets

De CargoTrike N7 bakfiets heeft twee voorwielen. Dit maakt de fiets extra stevig en bovendien gemakkelijker om te besturen. Omdat de bak van de fiets extra breed is, kunnen hier maar liefst zes kinderen in zitten. Ook met zes kinderen in de bak kun je deze lichte fiets erg gemakkelijk besturen.

> Bezorging = gratis op het gehele assortiment hoverboards!

De CargoBike Cruiser N7 bakfiets

Tot slot is er nog de CargoBike Cruiser N7 bakfiets. Deze bakfiets heeft een extra sportieve en stoere uitstraling. Wat de fiets verder uniek maakt, is de zogeheten ‘flightcase’ die voorop de fiets is gemonteerd. In deze bak kun je allerlei spullen vervoeren, waaronder elektrische apparatuur en verhuisdozen. Let op: deze populaire bakfiets van Bakfiets.nl is enkel geschikt voor het vervoeren van spullen, niet voor het vervoeren van kinderen.

Spirit transporter omafiets 28 inchPopal Cooper kinderfietsPopal Black fighter 14 inch

Bekijk ook eens de Top 5 vouwfietsen!