Top 5 Popal Cooper fietsen

Popal is een Nederlandse fietsenfabrikant, die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van kwaliteitsfietsen met een eigentijds design. De fietsen van Popal zijn erg populair in Nederland. Dit komt niet alleen omdat de fietsen van hoge kwaliteit zijn, maar ook omdat deze voor aantrekkelijke prijzen worden verkocht.

Popal heeft diverse productlijnen. Eén van deze productlijnen is Popal Cooper. De Popal Cooper is een populaire kinderfiets met een complete uitvoering. Met deze fiets heeft jouw kind gegarandeerd een goede fietservaring.

Top 5 Popal Cooper fietsen

Wil je een Popal Cooper fiets aanschaffen voor jouw kind? Dan is het wellicht goed om te weten welke fietsen van de productlijn het best verkocht worden. De vijf populairste Popal Cooper fietsen, zijn de volgende.

  • De Popal Cooper roze meisjesfiets 16 inch.
  • De Popal Cooper turquoise meisjesfiets 14 inch.
  • De Popal Cooper turquoise meisjesfiets 16 inch.
  • De Popal Cooper mat zwarte jongensfiets 12 inch.
  • De Popal Cooper mat zwarte jongensfiets 14 inch.

> Bekijk onze Popal fietsen: Bezorging = gratis op het gehele assortiment!

De Popal Cooper roze meisjesfiets 16 inch

De Popal Cooper roze meisjesfiets 16 inch is een stevige, veilige en vrolijke fiets voor meisjes in de leeftijd van 4 tot 6 jaar oud. De fiets wordt geleverd met zijwieltjes, die je van de fiets af kunt halen als jouw dochter zonder extra ondersteuning kan fietsen.

Wat deze fiets zo uniek maakt, is dat de Popal Cooper roze meisjesfiets 16 inch een miniatuur is van een echte stadsfiets. Overigens is dit niet alleen bij de Popal Cooper roze meisjesfiets het geval, maar geldt dit voor alle Popal Cooper fietsen.

De Popal Cooper turquoise meisjesfiets 14 inch

De Popal Cooper turquoise meisjesfiets 14 inch heeft dezelfde eigenschappen als de fiets die we hierboven beschrijven. Wel is deze fiets is kleiner dan de fiets van 16 inch. Dit maakt de Popal Cooper turquoise meisjesfiets 14 inch geschikt voor meisjes vanaf 3 jaar oud. Ook heeft deze fiets een andere kleur.

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bekijk ook onze damesfietsen!

De Popal Cooper turquoise meisjesfiets 16 inch

De Popal Cooper turquoise meisjesfiets 16 inch heeft dezelfde kleur als de Popal Cooper turquoise meisjesfiets van 14 inch. Wel is deze fiets iets groter dan de fiets van 14 inch. Dit maakt de fiets geschikt voor meisjes in de leeftijd van 4 tot 6 jaar.

De Popal Cooper mat zwarte jongensfiets 12 inch

Popal Cooper fietsen worden niet alleen voor meisjes gemaakt: ook jongens kunnen een Popal Cooper fiets kopen. De populairste Popal Cooper fiets voor jongens, is de Popal Cooper mat zwarte jongensfiets 12 inch. Deze fiets heeft een stoere uitstraling, die verstrekt wordt door de kleur van de fiets.

De fiets heeft de maat 12 inch. Deze fietsmaat is geschikt voor jongens vanaf 2 jaar oud. Is je zoon ouder, dan neem je een fiets van 14 inch.

Top 5 Popal Cooper fietsen

De Popal Cooper mat zwarte jongensfiets 14 inch

De Popal Cooper mat zwarte jongensfiets 14 inch ziet er exact hetzelfde uit als zijn broertje van 12 inch. Wel is de fiets een maat groter. Dit maakt de Popal Cooper mat zwarte jongensfiets 14 inch geschikt voor jongens in de leeftijd van 3 tot 5 jaar.

Spirit transporter omafiets 28 inchPopal Cooper kinderfietsPopal Black fighter 14 inch

Ook interessant: Top 5 Stadsfietsen!