Umit BMX fiets: korting tot 40%

Een sterke en stevig Umit BMX-fiets, maar dan voor een aantrekkelijke prijs. Dit klinkt natuurlijk erg Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
aanlokkelijk. Wanneer u deze fiets bestelt, dan heeft u voordeel op meerdere manieren. Zo krijgt u bijvoorbeeld vaak direct al enkele procenten korting. Daarnaast zijn er ook nog eens een aantal andere mogelijkheden om de prijs wat verder omlaag te krijgen. Zo zijn er bijvoorbeeld geen verzendkosten, geen bezorgkosten en ook geen montagekosten voor de fiets. De prijs die u betaalt is ook echt de prijs.

Van het geld dat u bespaart, kunt u mooi ook een verzekering voor de Umit BMX-fiets die u aanschaft. De Klikzeker verzekering is bijvoorbeeld direct tijdens het bestellen af te sluiten. Dit is een verzekering die een jaar loopt en de kosten voor reparatie van schade vergoedt en ook de kosten vergoedt die voortkomen uit het feit dat de fiets gestolen is.

BMX-fietsen van Umit: perfect om mee te racen

Het doel van BMX-fietsen van Umit is natuurlijk om ermee te racen. Dit geldt zelfs voor een fiets die u koopt voor uw zoon van zes jaar oud, zoals het 20 inch model. De BMX-ers hebben dan ook een aantal specifieke kenmerken die het racen een stuk aantrekkelijker maken. Deze specificaties zijn bijvoorbeeld:

  • Handremmen voor en achter
  • Voetsteunen voor en achter
  • Geen verlichting en geen bagagedragers
  • 360 graden te draaien stuur
  • Eén versnelling

Omdat het frame van staal is en de velgen van stevig aluminium kan de fiets wel tegen een stootje. Een race of een kleine stunt zoals een mooie sprong hoeft dus niet direct een probleem te zijn met deze fietsen. Daar is hij op ingesteld. Bovendien is het zadel net iets comfortabeler door het speciale ontwerp. Goed en stabiel kunnen zitten is natuurlijk erg belangrijk als de fiets op deze manier gebruikt gaat worden. Deze kan ook nog eens, net als het stuur, versteld worden in hoogte.

> Vandaag voor 16u besteld, morgen in huis: De Altec Image fietsen!

Veelgestelde vragen

Wanneer heb ik de fiets in huis?

Wanneer bestelt voor 16.00, dan is de fiets de volgende dag al van u. Bestelt u na dit tijdstip, dan heeft u hem een dag later binnen.

Hoe kan ik betalen?

U kunt gewoon achteraf de factuur voldoen. U kunt de fiets dus eerst binnenkrijgen en dan de betaling voldoen. Bovendien geldt een niet goed=geld terug voorwaarde. U kunt de fiets dus terugsturen en uw geld retour ontvangen.

Zijn er accessoires voor deze fiets beschikbaar?

Die zijn zeker beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een bijpassende helm. Ook andere beschermende kleding is in een bundel mee te bestellen. Dit levert ook nog eens extra korting op.

> De Altec London omafiets: gratis thuisbezorgd in 24u!