Umit Mirage MTB: gratis thuis bezorgd

Je bent een fanatiek mountainbiker (in wording). En groot gelijk heb je. Mountainbiken is fantastisch. Op Lees door

Set Ascending Direction

3 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

3 producten in totaal

Filter
per page
hoge snelheid wisselt de omgeving zich snel af: van woonwijk naar bos, van bos naar strand. Je voelt de wind met je haar spelen en je hart krachtig kloppen. De Umit Mirage MTB maakt de fietstochten alleen maar mooier. De Umit Mirage MTB is gemaakt voor uiteenlopende ondergronden. De brede banden zorgen voor extra grip en maken tochten over drassige en modderige paden mogelijk. In weer en wind kun je de Umit Mirage van stal halen. Maak gebruik van de 21 versnellingen tijdens stevige winden of juist steile bergtochten. Vind je het kick om over oneffen paden te crossen? De verende voorvorken breken de schokken, waardoor jij rustig op je fiets kunt blijven zitten. Ideaal.

Redenen om te mountainbiken

Eigenlijk is het overbodig om de voordelen van mountainbiken op te noemen. Want dát je de Umit Mirage mountainbike wilt aanschaffen, zegt al genoeg. Je houdt van snelheid én van een stoer model mountainbike. Mocht je één reden om te mountainbiken over het hoofd hebben gezien, dan weet je hem nu voor altijd:

  • Goed voor je lichaam: spring op je Umit Mirage MTB en je hart wordt volop aan het werk gezet. Goed voor je uithoudingsvermogen dus. Daarnaast train je ook je beenspieren, bilspieren en je bovenlichaam.
  • Frisse buitenlucht: buiten zijn is goed voor de mens. Frisse lucht, de groene omgeving. Superfijn! Terwijl je racet op Umit Mirage mountainbike, krijgt je lichaam de kans om vitamine D op te pakken door de zonnestralen.
  • Geniet van de natuur: het afwisselende landschap en de mooie natuur zorgt ervoor dat je brein op een positieve manier geprikkeld wordt. Goed voor je hoofd en dat terwijl jij op de Umit Mirage ultiem geniet van de mooie omgeving!
  • Maak je hoofd leeg: een tocht op de Umit Mirage MTB helpt je ontspannen. Heb je een drukke dag gehad of veel aan je hoofd? Pak de Umit Mirage Mountainbike en ontspan door in te spannen in de bossen of een ander mooi gebied.

Beveilig je Umit Mirage mountainbike

Deze Umit Mirage mountainbike zorgt onvermijdelijk voor jaloerse blikken. Voorkom stress en gedoe, beveilig je Umit Mirage uiterst goed. Hoe? Heel simpel. Zet de Umit Mirage vast aan een niet te verplaatsen object met meerdere ART-gekeurde hangsloten. En laat je Umit Mirage MBT zo min mogelijk onbeheerd achter. Zo heb je het meest lang plezier met deze sportieve mountainbike.