Sorteren op:

Crèmekleurige kinderfietsen 16 inch: tot 40% korting!

Crèmekleurige kinderfietsen 16 inch die in het aanbod van Fietsenopfietsen.nl beschikbaar zijn, beschikken standaard over een Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
prima kwaliteit. Daar worden de 16 inch kinderfietsen crème namelijk door ons onder meer op geselecteerd. Uiteraard ook op basis van het design, comfort en gemak, zodat u wat dat betreft alleen nog maar op zoek hoeft te gaan naar de leukste 16 inch kinderfiets crème voor uw kind.

In de leeftijdsklasse van 4 tot 6 jaar kunnen een groot aantal kinderen al zonder zijwieltjes fietsen op kinderfietsen 16 inch crème. Er zijn echter ook nog kinderen die vooral in het begin als de kinderfiets 16 inch crème nog nieuw is van de ondersteuning gebruikmaken omdat het evenwicht nog net niet voldoende bewaard kan blijven. De zijwieltjes kunnen er echter op elk moment vanaf worden gehaald om dan voor het eerst helemaal zelfstandig te fietsen.

Crèmekleurige 16 inch kinderfietsen met gratis verzending

Een crèmekleurige kinderfiets 16 inch wordt standaard vanuit voorraad geleverd. Fietsenopfietsen.nl kan daarom een snelle levering van de 16 inch kinderfietsen crème garanderen. Het is zelfs zo dat u maar een dag hoeft te wachten op de levering van de 16 inch kinderfiets crème indien wij de bestelling voor 13.00 uur hebben ontvangen. De verzendkosten komen niet op de rekening, want die zijn er niet. Er is namelijk altijd sprake van gratis verzending.

> Bekijk alle 16 inch kinderfietsen

Veilig deelnemen aan het verkeer!

Wilt u dat uw kind zo veilig mogelijk aan het verkeer deelneemt? Denk dan na over de bescherming van uw kind als deze op een kinderfiets 16 inch crème fietst. Een fietshelm biedt bijvoorbeeld een uitstekende bescherming voor het hoofd op het moment dat uw kind onverhoeds van de fiets afvalt, botst of een ongeval krijgt. Naast dat u bij ons een keuze uit de kinderfietsen 16 inch crème kunt maken, bieden wij tevens de keuze uit kinderhelmen voor op de fiets.

> Bekijk alle goedkope kinderfietsen

Wat houdt 16 inch in voor een kinderfiets?

Inch wordt gebruikt om de juiste grote van de fiets te bepalen. 16 inch is geschikt voor kinderen rond de 105 cm. Over het algemeen hebben kinderen van 4 -6 jaar een kinderfiets van 16 inch.

In hoeveel kleuren zijn 16 inch kinderfietsen beschikbaar?

In meer dan 11+ kleuren! Vink de gewenste kleur aan in het filtermenu. Vaak kun je ook nog kiezen voor leuke prints op de kinderfiets.

Welke merken 16 inch kinderfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen verschillende merken in de maat 16 inch, waarvan Popal, Volare en Altec de bekendste merken zijn. In allerlei kleuren en thema's beschikbaar.