• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Damesfiets met versnellingen: Gratis verzending!

Een damesfiets met versnellingen biedt het voordeel dat er tijdens het fietsen gekozen kan worden voor het licht en langzamer of voor zwaarder en sneller fietsen. U hebt bovendien bij Fietsenopfietsen.nl het voordeel dat u kunt kiezen uit een ruim aanbod met damesfietsen, zodat u altijd de voor u meest geschikte damesfiets met versnellingen kunt vinden.

Artikelen 1 tot 36 van 116 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artikelen 1 tot 36 van 116 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Het ruime assortiment maakt het mogelijk u een diversiteit aan modellen en merken aan te bieden in verschillende prijsklassen. Zo kunt u onder meer een keuze maken voor een praktische moederfiets met versnellingen, maar zijn er ook klassieke omafietsen in ons aanbod beschikbaar. U kunt gelijk een indruk verkrijgen van het aanbod door de afbeeldingen te bekijken en vervolgens op een fiets dames met versnellingen klikken om uitgebreide informatie van de fiets te zien.

Damesfiets met versnellingen: keuze uit 26 inch of 28 inch 

Wij bieden de mogelijkheid om een damesfiets met versnellingen te kopen met keuze uit verschillende maten, zoals 26 inch en 28 inch. Indien u twijfelt over de juiste framemaat, dan kunt u gebruikmaken van de handige matentabel die u onderaan de categorie van het aanbod damesfietsen met versnellingen kunt vinden. Een fiets van 26 inch is geschikt voor iemand met een lichaamslengte van 145 centimeter en is bijvoorbeeld geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Een damesfiets met versnellingen van 28 inch is prima geschikt voor iedereen met een lengte vanaf 145 centimeter. De informatie in de maattabel is een richtlijn, die u kunt gebruiken voor het bestellen van de damesfiets met versnellingen.

> Liever geen versnellingen? Bekijk dan snel dit aanbod met damesfietsen zonder versnellingen.

Drie tot zeven versnellingen

Als u op zoek bent naar een damesfiets met versnellingen dan heeft u bij ons de beschikking over een divers assortiment. Wij hebben verschillende damesfiets met verschillende versnellingen. Zo kunt u kiezen voor een fiets met het volgende aantal bestellingen:

 • 3 versnellingen
 • 6 versnellingen
 • 7 versnellingen
 • 8 versnellingen
 • 18 versnellingen
 • 21 versnellingen

Vindt de fiets met het aantal versnellingen die het beste bij u past. Legt u vaak grote afstanden af? Dan neemt u een fiets met meerdere versnellingen. Legt u kortere afstanden af, dan heeft u aan 3, 6 of 7 versnellingen genoeg. Zoekt u een lage instap fiets? Klik op de link en bekijk het aanbod.