Damesfiets met versnellingen: gratis verzending!

Trap je je ook een ongeluk om de berg op te komen? Of trapt je huidige Lees door

Van laag naar hoog sorteren

104 producten in totaal

Filteren

104 producten in totaal

Filteren
fiets veel te zwaar, waardoor het voelt alsof je lood in je benen hebt? Dan is het de hoogste tijd voor een nieuwe damesfiets met versnellingen. Zo kies je onderweg overal de juiste versnelling en ga je voortaan iedereen fluitend voorbij.

In ons aanbod bieden we een ruime keuze aan damesfietsen met versnellingen aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een transportfiets met voordrager, zodat je al je boodschappen op een veilige manier meeneemt? Of een elegant model in turquoise met 21 speed versnellingen? Voor wie nieuwsgierig geworden is: neem gerust eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Verschillende damesfietsen met versnellingen

Waar je nieuwe damesfiets met versnellingen aan moet voldoen, bepaal je zelf. Zo vind je in onze webshop modellen van verschillende merken, waaronder Altec, Popal en Spirit. Wil je een fiets met een lage instap, dan zal de Popal Daily Dutch Basic+ damesfiets wellicht aansluiten bij wat je zoekt. Met dit mooie model schakel je moeiteloos van de ene versnelling in de andere met behulp van de Shimano Nexus 3rn versnellingen. Ook is dit exemplaar voorzien van een stuurslot en aluminium velgen.

Zoek je voor de fiets dames de ideale combinatie tussen sportief en trendy? Bekijk dan zeker even de Spirit Regular Plus! Deze stadsfiets voor dames heeft maar liefst zeven versnellingen, beschikt over een verstelbaar stuur en zadel en is verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals mat grijs of mintgroen.

Hoeveel versnellingen heb je nodig?

Je vindt bij ons damesfietsen met meerdere versnellingen. Welke dat zijn en hoe je bepaalt hoeveel versnellingen je nieuwe fiets moet hebben, leggen we hieronder kort uit:

  • Maak je vaak korte ritjes op vlakke stukken? Dan voldoet een fiets met drie versnellingen.
  • Wil je genoeg keuze tussen de lichtste en zwaarste versnelling en altijd een perfect traptempo, dan is een exemplaar met zes, zeven of acht versnellingen ideaal. Bovendien kun je met acht versnellingen op elke ondergrond fietsen.
  • Een damesfiets met achttien versnellingen is geschikt voor elk terrein en de overgang van de ene versnelling naar de andere is minder groot.
  • Met een fiets die 21 versnellingen heeft, ben je van alle markten thuis en deze is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik en voor langere ritten.

> Liever geen versnellingen? Bekijk dan snel dit aanbod met damesfietsen zonder versnellingen.

Framemaat bepalen van de damesfiets met versnellingen

Vraag je je af welke framemaat goed bij jouw lichaamslengte past? Het is belangrijk om deze maat goed op te meten, zodat je niet een te grote of een te kleine damesfiets versnellingen hebt. Hier kom je heel eenvoudig op de volgende manier achter:

  • Om te beginnen heb je de lengte van je binnenbeen nodig. Deze lengte neem je gemakkelijk met een meetlint op door de afstand vanaf de grond tot aan kruishoogte te meten.
  • Nu nog even het rekensommetje maken: vermenigvuldig de opgemeten lengte van je binnenbeen met het getal 0,68 en de uitkomst hiervan is de framemaat voor je fiets. De framemaat heb je nodig, omdat deze bepalend is voor de hoogte van de fiets.

> Verzending = geheel gratis: Bekijk ook overzicht met dames stadsfietsen of kinderfietsen voor je kroos!

Vanaf welke lengte is een 28 inch fiets geschikt?

Al vanaf 145 cm. Vaak wordt ook een leeftijd aan de 28 inch gekoppeld, vanaf 12 jaar is gemiddeld genomen de 28 inch fiets geschikt.

Uit hoeveel versnellingen kan je kiezen in jullie assortiment damesfietsen?

Je kunt damesfietsen kopen met 3, 6, 7 8, 18 of 21 versnellingen. Al vanaf €299,- te koop in onze webshop.

Heeft elke fiets een ART-2 gekeurd slot?

Nee, dit is verschillend per model damesfiets. Heeft de fiets die je graag wilt aanschaffen geen ART-gekeurd slot? Dan kun je altijd nog een ART-gekeurd hangslot aanschaffen.