• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Kinderfiets 26 inch: gratis verzending binnen 24 uur!

Kinderen groeien enorm snel. Hierdoor is het aanbod in diverse groottes fietsen enorm uitgebreid.

Artikelen 1 tot 36 van 101 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 36 van 101 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Het is natuurlijk van belang dat een kind op een goede maat fiets fietst. Welke grootte fiets geschikt is voor welk kind wordt bekeken aan de hand van de leeftijd en de kledingmaat. Aan de hand van deze gegevens wordt er een bepaalde hoeveelheid inch fiets uitgekozen. 

Wanneer kinderen de leeftijd 10 tot 14 jaar bereiken is het van belang dat zij op een goede fiets kunnen fietsen. Ze gaan waarschijnlijk op de fiets naar school, gaan naar vrienden en vriendinnen, naar de stad, naar de bioscoop en ga zo maar door. Het is dan fijn om een goede en mooie fiets te hebben waar zij meerdere jaren gebruik van kunnen maken. 

Is de 26 inch kinderfiets wel de juiste maat?

Voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar is een 26 inch kinderfiets geschikt. Bij kinderen van deze leeftijd hoort een gemiddelde kledingmaat van 140 tot 152 cm. Er kan natuurlijk sprake zijn van een grotere kledingmaat en dus tevens een grotere lengte. Indien dit het geval is heeft het kind geen kinderfiets 26 inch nodig maar een volwassenenfiets. Kinderen met een minimale lengte van 1.45 komen wel in aanmerking voor 26 inch kinderfietsen. Voor jonge kinderen in de leeftijd van 3-5 jaar adviseren we u om te kijken bij de kinderfiets 12 inch.

Kinderfiets 26 inch voor kinderen 10-14 jaar

Een kinderfiets 26 inch is bij ons verkrijgbaar in hippe stijlen. Kinderen in de leeftijdsgroep die qua lengte toe zijn aan een kinderfiets 26 inch zullen zeker waarde hechten aan de stijl, model en de uitstraling. Er is daarom ook voor ieder wat wils te vinden. Fietsenopfietsen.nl heeft in elk geval de hipste modellen beschikbaar, waar zowel jongens als meisjes de blits mee kunnen maken. Bekijk bijvoorbeeld maar eens de stijlvolle omafietsen voor kinderen in het assortiment. Let dan ook meteen op details, zoals versieringen. Ook jongens die de laatste trend willen volgen, zijn bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Om een keuze te kunnen maken, is het aan te raden om de afbeeldingen van de modellen te bekijken, zodat direct beoordeeld kan worden of een specifieke stijl aanspreekt. Vervolgens nog even de kleur kiezen en daarna kunt u meteen online de kinderfiets 26 inch bestellen. 

Bekend met fietsmerk Popal? Naast fietsen voor volwassenen maken zijn ook kinderfietsjes. Bekijk hier de Popal kinderfietsjes.

Verschillende modellen verkrijgbaar

Kinderfietsen 26 inch zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Zo is er keuze uit diverse soorten merken en uiteraard verschillende kleuren kinderfietsen. Bekijk de volgende kleuren:

 1. Blauw
 2. Bruin
 3. Zilver
 4. Zwart

Het grootste verschil tussen een 26 inch kinderfiets en kleinere maten kinderfietsen is het uiterlijk van de fiets. De kleinere fietsen zijn gericht op jongere kinderen en zijn daarom iets kinderlijker opgemaakt. De 26 inch kinderfietsen gaan al meer richting volwassenenfietsen en stralen dit daardoor ook uit. Goedkope fietsen online kopen doet u bij Fietsenopfietsen!