29 inch mountainbike kopen: Voor 15:00 besteld = morgen in huis!

Wil je een 29 inch mountainbike kopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Lees door

Van laag naar hoog sorteren

28 producten in totaal

Filteren

28 producten in totaal

Filteren
Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan 29 inch mountainbike fietsen. Een 29 inch mountainbike is iets groter dan een standaard 28 inch mountainbike. Door speciale mountainbike 29 inch wielen kunnen mensen die langer zijn dan gemiddeld ook genieten van de voordelen van een mountainbike. De mountainbike is al sinds de jaren 70 een veelvoorkomende fiets. De populariteit van de fiets neemt sinds die tijd alleen maar toe. Dat is ook niet gek, want de mountainbike is voor meerdere doeleinden een zeer geschikte fiets. Zo is een mountainbike 29 inch geschikt voor de openbare weg, maar kan er ook over onverharde wegen worden gereden. Hierdoor is een mountainbike voor bijna iedereen een zeer geschikte fiets. Als je op FietsenOpFietsen een mountainbike 29 inch besteld, dan kan deze de volgende dag al in jouw bezit zijn. Hiervoor dien je een bestellingen te plaatsen voor 15:00. Je kunt kiezen om de fiets thuis te laten bezorgen, maar je kunt ook kiezen om de fiets op een alternatief adres te laten bezorgen. Hierdoor kun je een adres kiezen waarbij je zeker weet dat er iemand thuis is. Dit verkleint de kans op het mislopen van de bezorgdienst.

Mountainbike 29 inch kopen: Verschillen tussen mountainbikes

Bij het aanschaffen van een mountainbike moet je met een aantal factoren rekening houden. Zo is het van essentieel belang dat je een mountainbike koopt die bij jouw lichaamslengte past. Een te kleine mountainbike kan ervoor zorgen dat je klachten krijgt tijdens het fietsen, zoals pijn aan je rug of pijn aan gewrichten. Een te grote mountainbike kan er op zijn beurt voor zorgen dat je geen goede controle hebt over de fiets. Naast de framemaat is het ook belangrijk om te checken hoeveel versnellingen de fiets heeft. Er bestaan namelijk mountainbikes met 21 versnellingen, maar ook met 8 versnellingen. Bedenk daarom goed waarvoor je de mountainbike wil gebruiken, zodat je een juiste keuze kunt maken in het aantal versnellingen. Een andere keuze die je moet maken is het materiaal waarvan het frame is gemaakt. Zo bestaan er fietsen met een stalen frame, maar ook met een aluminium frame. Aluminium is in dit geval lichter, waardoor de mountainbike een lager totaalgewicht heeft dan een fiets met een stalen frame. Hierbij is het ook verstandig om na te gaan waar je de mountainbike voor wil gebruiken.

  • Kies de framemaat die het meest voor jou geschikt is
  • Maak een keuze tussen de hoeveelheid versnellingen
  • Ga na welk materiaal van het frame het best bij jou past

> Gratis verzending: kinder fiets & damesfietsen!

Fiets beveiligen tegen diefstal

Je kunt een fiets op meerdere manieren beveiligen tegen diefstal. De bekendste vorm van beveiliging is een ringslot. Een ringslot zit aan het frame gemonteerd, waardoor een stalen ring tussen de velg geplaatst kan worden. Hierdoor kan het wiel niet meer draaien, waardoor niemand op de fiets kan wegrijden. Een nadeel van een ringslot is echter dat een fiets nog wel kan worden opgetild en kan worden meegenomen. Hiervoor bestaan andere sloten. Zo heb je namelijk kettingsloten, kabelsloten, vouwsloten of beugelsloten. Al deze sloten zijn gemaakt om een fiets te bevestigen aan een vast object. Je kunt hierbij denken aan een paal, hek of fietsenrek. Deze sloten bestaan in verschillende lengtes, waardoor je een slot kunt uitkiezen die het beste bij jouw wensen past. Natuurlijk kun je ook meerdere sloten tegelijkertijd gebruiken om de fiets te beveiligen tegen diefstal. Hierin kun je je eigen keuzes maken!

Bekijk hieronder ons overzicht met onze mountainbikes 29 inch en profiteer:

  • Bestel vandaag vóór 16.00 uur en ontvang de mountainbike 29 inch morgen al in huis!
  • Verzending is gratis voor alle 29 inch mountainbikes
  • Tot wel 40% korting!

Bekijk ook onze andere mountainbikes: