Omafiets 28 inch: gratis bezorgd in 24 uur!

Het kopen van een omafiets in 28 inch is eenvoudig en kost je niet meer dan Lees door

Van laag naar hoog sorteren

107 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

107 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
vijf minuten van je tijd. Bepaal je budget, de kleur van de fiets en bestel. Een zwarte omafiets in 28 inch is één van de populairste keuzes onder jongeren, ouderen, dames en heren. De omafiets is nog altijd erg geliefd in Nederland en je zult geen spijt krijgen van je keuze.

Omafiets 28 inch in diverse stijlen en kleuren

Een goedkope omafiets 28 inch is beschikbaar in modellen die een grote variatie in stijl en kleur kennen. Ieder model beschikt weer over unieke eigenschappen. Dat komt bijvoorbeeld tot uitdrukking in een voorrek met een opvallen kleur, door de vormgeving van het zadel of door de versnellingen.

Je kunt jouw omafiets 28 inch kiezen op basis van jouw favoriete kleur of je laten leiden door de kenmerken van de 28 inch omafiets. Een veel gekozen omafiets 28 inch is zwart van kleur. Voorzie je zwarte omafiets met handige accessoires zoals fietstassen, een krat op het voorrek, verlichting en een extra slot naast het gebruikelijke ringslot.

Omafiets 28 inch goedkoop: de juiste maat

28 inch is de standaard wielmaat van fietsen voor volwassenen. Ben je klein? Kies voor een kleinere framemaat. Ga voor een grote maat frame als je langer bent. Bij een lichaamslengte van bijvoorbeeld 159-176 kies je voor een omafiets 28 inch met 50 cm frame.

Montage van een omafiets

Wil je zo snel mogelijk naar je werk of school met de fiets of kun je niet wachten om lekker fietsend naar de weekendmarkt te gaan? Bestel je 28 inch omafiets vandaag nog voor 15:00 en ontvang de fiets de volgende dag al. Het enige wat je dan nog rest, is de montage van de laatste onderdelen van je omafiets in 28 inch:

  • De trappers
  • Het stuur
  • Het zadel
  • Eventuele accessoires zoals een voorrek

Bij de levering ontvang je een duidelijke montagehandleiding zodat je zo snel mogelijk het eerste rondje fietst. Ook vind je de montagehandleiding van elk merk terug op onze website.

Fiets kopen? Bekijk ook eens: