Hoverboards: Gratis verzending & korting tot -40%

Een hoverboard is het vervoermiddel van de toekomst wordt vaak gezegd. Dat neemt niet weg dat Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
een hoverboard kopen nu al gewoon mogelijk is. De mooiste en meest veelzijdige modellen zijn gemakkelijk te krijgen. Alleen is het dan wel belangrijk om te weten welke de juiste is. Er is namelijk best wel wat te doen rondom de hoverboards. Daarom is het goed om te weten waarop gelet moet worden. Dit kan gaan om zaken zoals kwaliteit, prijs en andere kenmerken die van groot belang zijn.

In de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk dat een hoverboard voldoet aan de wensen. Zo moet het board gemakkelijk te hanteren zijn. Dit betekent dus dat het makkelijk moet zijn om de balans te bewaren en dat het sturen gemakkelijk gaat. De goede hoverboards die te krijgen zijn, voldoen hier altijd wel aan. Dit geldt zeker voor gekeurde modellen.

Goedkope hoverboards kopen: lees de specificaties & maak een keuze

Bij het uitzoeken van een nieuwe hoverboard komen er wellicht een hoop vragen op je af. De meeste vragen worden beantwoord bij de productspecificaties. Deze vind je door op de producten te klikken. Bij ons vind je goedkope hoverboards tussen de € 100 en € 150. Hieronder staan nog een andere tips:

  • Hoverboards zijn voorzien van bluetooth koppeling
  • Gewicht 10,5 kg
  • Er worden geen kosten voor verzending berekend
  • Het monteren kan zelf worden gedaan

Bij Fietsenopfietsen.nl vind je goedkope hoverboards van topkwaliteit. Met onze hoverboards kan er gemiddeld een afstand van 15-20 km worden afgelegd. Daarnaast zijn alle hoverboards CE goedgekeurd. Het kopen van een goedkope hoverboard is eenvoudig. Lees de uitgebreide productspecificaties & bestel een kleur naar keuze.

> We verkopen ook verschillende fietsaccessoires zoals fietsmanden, fietskratten en fietshelmen. Koop nu ook helmen voor de ebike.

Hoverboards met bluetooth koppeling

Het merendeel van het aanbod beschikt over een koppeling met bluetooth koppeling. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld je mobiele telefoon te koppelen aan de hoverboard en muziek te luisteren. Onze hoverboards zijn makkelijk te koppelen met bluetooth. Hiervoor is geen technische kennis vereist. Het bereik van de bluetooth hoverboards is 10 meter.

> Bestel nu een peuterfiets: Kortingen tot wel 40%!

Hoverboards in prijscategorie € 100 tot € 150

Onze hoverboards zijn zeer scherp geprijsd in de categorie € 100 tot € 150. Zoek je een hoverboard voor minder dan € 150.- dan ben je bij ons aan het juiste adres. De goedkope hoverboards worden binnen één werkdag bezorgd. Besteld vóór 22.00 uur? Dan betekent het dat je de hoverboards de volgende dag in huis hebt. Meer weten over de technische specificaties? Klik op een van de hoverboards en scroll een klein stukje naar beneden. Hier vind je alle specificaties opgesomd in een lijst.

Wat zijn de leukste ritjes met een hoverboard (ook wel zweefboard)?

Voor de meeste mensen zal een hoverboard synoniem zijn voor een toestel waarmee het gemakkelijk en praktisch verplaatsen is. Dit is ook logisch, want deze toepassing is het meest te zien. Het is echter natuurlijk ook gewoon een leuke manier om in de buitenlucht te kunnen zijn. Vergelijk het met een ritje op de scooter, maar dan met meer beleving. Let wel op dat hoverboards officieel niet op de openbare weg mogen rijden!

> Vandaag vóór 16:00 uur besteld = morgen in huis: De Popal meisjesfiets!