• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Mountainbikes in de maten 20 inch t/m 29 inch

Speciaal voor de jonge fietsavonturiers is er een speciaal aanbod aan goedkope mountainbikes beschikbaar. Mountainbikes zijn ideaal voor harde ondergronden, zoals gras of in het bos.

31 artikel(en)

31 artikel(en)

Het is een fiets voor dé echte avonturier. De mountainbikes is verkrijgbaar in de maten 24 inch en 26 inch en geschikt voor kinderen met een lichaamslengte van 145 cm. Voor wie vroeger in zijn kindertijd een mountainbike tot zijn beschikking had, zal dit artikel niet van toepassing zijn. Dan weet u zelf ook hoeveel plezier u aan een mountainbike beleeft. Een mountainbike kopen bij Fietsenopfietsen.nl doet u eenvoudig en direct online in vier eenvoudige stappen. Zo hoeft u niet eindeloos door te klikken om uiteindelijk uw fiets te kopen. Het enige wat we van u vragen is het afleveradres en de keuze voor een betaalmethode. Op die manier heeft u alles zelf onder controle. Een mountainbike is een welkome verrassing.

Hoe voorkom ik diefstal van mijn mountainbike?

De mountainbike is niet alleen voor uw zoon, dochter of vriend(in) een welkome verrassing. Bestel altijd een kwalitatief slot bij uw fiets. De sloten van Fietsenopfietsen.nl voldoen aan de Europese normen. Maak uw fiets vast aan een lantaarnpaal of iets dat moeilijk los te trekken is. Zo wordt het moeilijker om de fiets van u te ontnemen. Wij wensen u alvast veel fietsplezier met uw nieuwe mountainbike. Vooral in de zomer is het fantastisch om de mountainbike uit de schuur te halen en met uw gezin een mooie fietstocht door de natuur te maken.