Sorteren op:

Popal kinderfiets 12 inch: Gratis verzending!

Jouw kind fietst de regenboog waar de limonade regent en eenhoorns wonen of stuiter met gemak Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
door de jungle met een nieuwe SuperSuper: de nieuwe naam van het fietsenmerk Popal. Ben je op zoek naar een nieuw, eerste fiets voor je zoon of dochter? Hier zit je goed. Bekijk de Popal kinderfiets 12 inch en kies de favoriete kleur van je kind.

Wat kun je verwachten van de kinderfiets 12 inch Popal?

Koop je een Popal kinderfiets 12 inch, dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit en van de scherpste prijs. Popal is een fietsenfabrikant die Popal kinderfietsen van een uitstekende kwaliteit levert voor een betaalbare prijs. En dat is te merken. Sla je slag en koop Popal 12 inch kinderfietsen tegen een korting dat kan oplopen tot 40%. Combineer de fiets met een slot of verlichting, om te profiteren van een mooie voordeelbundel. Jouw kind profiteert vervolgens een lange tijd van zijn of haar Popal 12 inch kinderfiets.

Is een Popal fiets 12 inch geschikt voor mijn kind

Gemiddeld behoudt een kind 1,5 jaar dezelfde fiets. Dat is een stuk korter dan volwassenen met hun fiets doen. Dit heeft alles te maken met de vaart waarin je kind groeit. Elke anderhalf jaar gaat je kind twee inchmaten omhoog. Meestal beginnen kinderen met inchmaat 12. Op dit moment hebben ze de meeste balans. Vooral wanneer ze vóór hun eerste fietsje evenwicht leerden bewaren op een loopfietsje. Grote kans dat je de bijgeleverde zijwielen bij de Popal 12 inch kinderfiets niet goed te monteren.

Een kinderfiets met 12 inch wielen is geschikt voor kinderen met een leeftijd van 2 tot 4 jaar, met een lichaamslengte van 95 cm. Bij een kinderfiets is het belangrijk dat:

  • Je kind met de voeten bij de grond kan
  • Er voldoende ruimte is tussen zadel en stuur
  • Je kind niet met gestrekte benen fiets
  • Je kind goed bij de trappers kan

SuperSuper fietsen voor jongens en meisjes!

Bij ons kun je terecht voor zowel een Popal meisjesfiets 12 inch als voor een Popal fiets 12 inch voor jongens. De kleine transportfietsjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn allen voorzien van een voorrekje. Ideaal voor de beer of pop die op elk avontuur mee moet.

Wat houdt 12 inch in voor een kinderfiets?

Inch is de Engelse maateenheid die gebruikt wordt om de juiste grote van een fiets te bepalen. 12 inch is geschikt voor kleine kinderen rond de 95 cm. Dit komt neer op een leeftijd tussen 2 - 4 jaar.

Worden de zijwieltjes standaard meegeleverd?

Ja, alle kinderfietsen van 12 inch zijn voorzien van zijwieltjes. Dit om de veiligheid van je kind te bevorderen. Wanneer de zijwieltjes niet meer nodig zijn, kun je deze heel eenvoudig demonteren.

In hoeveel kleuren zijn de 12 inch fietsen beschikbaar?

De 12 inch fietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar: 14+ kleuren! Vink de gewenste basiskleur aan in het filtermenu en je vindt alle fietsen met deze kleur. Vaak gecombineerd met een andere vrolijke kleur of met bijvoorbeeld een superleuk Disneythema.