Sorteren op:

Een nieuwe fiets voor jouw dochter, het is een avontuur dat elke ouder meemaakt. De overgang Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
van steunwieltjes naar zelfstandig fietsen maakt ouders wereldwijd trots op hun kleine spruit. Om dit leerproces te motiveren is een Popal Lola 18 inch meisjesfiets een ideale beloning!

18 inch Popal Lola: Gratis geleverd in 24u

Een Popal Lola 18 inch fiets is geschikt voor meisjes van 5 tot 7 jaar, een leeftijd waarop de meeste kinderen leren rijden met de fiets. Daarom wordt deze mooie kwalitatieve Popal Lola 18 inch geleverd mét bijpassende zijwieltjes. Dit maakt je dochter minder onzeker in het begin, zeker als ze de nieuwe fiets nog wat moet leren kennen. De Popal Lola 18 inch bestaat in een mooi lichtgrijze uitvoering, of voor de girly meisjes onder ons, is er ook een mooie roze uitvoering. De fietsen hebben zowel vooraan als achteraan een draagrekje wat de Popal Lola 18 inch fiets ideaal maakt om mee naar school te rijden.

Kwaliteit aan de laagste prijs

In ons assortiment worden fietsen aangeboden tegen sterk verminderde prijzen, tot wel 40% korting. Maar voor deze lage prijs boet de Popal Lola 18 inch helemaal niet in aan kwaliteit. Het is een stevig gebouwde fiets met dikke banden voor een goede grip. De Popal Lola 18 inch is voorradig, zodat wij kunnen garanderen dat de fiets binnen de 24 uur wordt geleverd indien je hem bestelt voor 13u vandaag. Zo hoef je niet lang te wachten alvorens een grote glimlach op het gezicht van je dochter, kleinkind of vriendin te toveren! Daarbovenop is de levering volledig gratis en is er een duidelijke retourafspraak.

> Bekijk ook eens de Popal Lola 20 inch fietsen: verzending = gratis!

Hoe je kind verantwoordelijk leren rijden met de fiets?

Voor ouders is het altijd een heel spannend moment. Hoe train je je kind het best om met de fiets te rijden en toch voldoende naar het verkeer te kijken?

  • Begin er jong aan. Kinderen die té protectionistisch zijn opgevoed zullen bang worden in het verkeer. Leer je kind jong hoe het zich correct moet gedragen op de openbare weg.
  • Ga veel oefenen in rustige straten. Zoek een wijk waar er voldoende straten zijn maar heel weinig autoverkeer. Zo kan je kind al oefenen op het goed rondkijken en het verkeer inschatten.
  • Heb vertrouwen in je zoon of dochter. Neem je kind mee op de weg en laat hem of haar aan jou uitleggen hoe je moet rijden. Iets aan een andere uitleggen is de beste les voor jezelf!

> Actie = kortingen tot 40% bij de Popal Lola fietsen!