Mountainbike kind: Voor 15:00 besteld = Morgen in huis!

Mountainbikes zijn stoere fietsen waar kinderen graag op fietsen. Dit is ook niet gek, want een Lees door

Set Ascending Direction

52 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

52 producten in totaal

Page
Filter
per page
mountainbike heeft vele voordelen voor een kind. Een mountainbike voor kinderen heeft namelijk banden met een diep profiel. Hiermee kunnen kinderen over onverharde wegen rijden zonder dat zij grip verliezen. Ook is een stukje door de modder of tussen de bomen door geen probleem. Dit geeft kinderen een groot plezier, waardoor zij eerder op de fiets zullen stappen en lekker buiten gaan spelen. Een mountainbike kids heeft daarnaast vaak meerdere versnellingen. Hierdoor hoeft er nooit te zwaar of te licht getrapt te worden. Ook dit is ideaal als er op onverharde wegen wordt gereden. Daarnaast is het erg prettig als er met wind in de rug of met wind tegen wordt gefietst. Door de juiste versnelling te kiezen, kan er altijd een ideaal traptempo worden aangehouden.

  • Banden met diep profiel om over onverharde wegen te fietsen
  • Vaak meerdere versnellingen, zodat overal een ideaal traptempo aangehouden kan worden

Mountainbike kinderen: Voordelen van online bestellen

Als je hebt besloten een nieuwe fiets te kopen voor je kind, dan heb de keuze om de fiets online of in een winkel te kopen. Dit geldt ook voor het kopen van een mountainbike voor kind of kinderen. Het voordeel van online winkelen, is dat de winkel 24/7 beschikbaar is. Dit betekent dat je niet gebonden bent aan openingstijden. Ook is een webshop geopend op feestdagen of in het weekend. Dit biedt de mogelijkheid dat je een mountainbike voor kinderen op ieder gewenst moment kunt kopen. Dit kan bijvoorbeeld in de avond als je voor de televisie zit, maar ook als je ’s avonds in bed ligt. Een ander groot voordeel van online winkelen is dat je door middel van filters snel bij de gewenste fietsen uitkomt. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op kleur, framemaat, merk en aantal versnellingen. Hierdoor heb je een speciale selectie die precies op de wensen aansluit. Met andere woorden heb je een goed overzicht van het aanbod. Nog een voordeel is dat de fiets thuis wordt bezorgd. Hierdoor hoef je de fiets niet te vervoeren in de auto, of hoef je niet met je kind mee te fietsen om de mountainbike voor kind thuis te krijgen.

  • Webwinkels zijn 24/7 beschikbaar
  • Goed overzicht van het aanbod
  • Fiets wordt thuis afgeleverd

> Tot wel 40% korting: kinderfietsen & damesfiets!

Is verlichting op de fiets verplicht?

Verlichting op de fiets is verplicht als er tussen zonsondergang en zonsopgang wordt gefietst. Ook wanneer het zicht erg beperkt is moet er verlichting worden gevoerd. Deze verlichting moet aan een aantal eisen voldoen. Zo moet de verlichting aan de voorkant wit of geel zijn. De verlichting aan de achterkant moet rood zijn. Daarnaast mag de verlichting niet knipperen. Let er altijd op dat de verlichting goed zichtbaar is. De verlichting mag niet worden bedekt door bagage, kleding of andere objecten. Ook is extra verlichting niet toegestaan, zoals verlichting in de wielen of op de spaken.

  • Verlichting voor moet geel of wit zijn
  • Verlichting achter moet rood zijn
  • Verlichting mag niet knipperen en moet zichtbaar zijn
  • Extra verlichting in bijvoorbeeld wielen of spaken is niet toegestaan