5 mooiste fietsroutes in Den Bosch

Den Bosch, de provinciehoofdstad van de provincie Noord-Brabant ligt op een punt waar een paar prachtige rivieren samenkomen en de Dieze vormen. Deze stad is het bezoeken waard omwille van zijn prachtige historische gebouwen zoals de Sint-Janskathedraal die jaarlijks door honderdduizenden bezoekers wordt bezocht. Een prachtige stad om met de fiets te verkennen, hierbij alvast vijf routes in Den Bosch om de stad nooit meer te vergeten.

Langs de Maas, bij Den Bosch

In het Noord-Oosten van Den Bosch kun je de prachtige route Langs de Maas volgen. 36 kilometer lang en zeer afwisselend, denk maar aan uitgestrekte velden, gezellige dorpjes en de rust van de prachtige poldergebieden. Je rijdt door Rosmalen en Empel om de Maas te bereiken, rij via de linkeroever van deze impressionante rivier en ga op zoek naar watervogels die hier hun nest bouwen. Via Lith verlaat je de Maas om stilaan terug te keren naar je startpunt. Je passeert nog Heeseind alvorens op je eindpunt aan te komen.

Van Den Bosch naar de Duinen

Startpunt van deze route is de Parade Den Bosch, waar straks ook je eindpunt ligt, ideaal voor een terrasje, weliswaar na de fietsinspanning! Je rijdt voorbij de prachtige, wereldberoemde Sint-Janskathedraal, indien gewenst kun je deze binnenin ook even bezoeken. Je rijdt langs de Dommel naar het kanaal, je volgt de Kanaalweg gedurende een aantal kilometer en aan Margriet in Drunen steek je het kanaal over. Vervolgens bezoek je nog Giersbergen, rij je terug via de Ijzeren Man en via Fort Isabelle zoek je de drukte van de stad weer op richting startpunt.

> Op zoek naar een fiets om deze prachtige routes mee te fietsen? Bekijk dan snel onze goedkope herenfietsen!

Een prachtig rondje Den Bosch

Een korte route van amper 24 kilometer lang brengt je niet alleen door het historische centrum van de stad Den Bosch, maar laat je ook genieten van de natuur aan de rand van de stad. Pal in het centrum, aan de Parade, start je je fietstocht en zet koers richting Fort Orthen. Via de Dommel keer je terug, rij je langs je startpunt heen, richting stadsrand. Na een paar kilometer kom je aan bij Poeldonk, verder rijden richting Sint-Michielsgestel en het prachtige huis Haanwijk. Van hieruit heb je nog een prachtige groene route richting je startpunt.

Naar historisch 'S-Hertogenbosch

Ontdek tijdens deze fietsroute van 42 kilometer het beste wat Den Bosch je te bieden heeft. Tijdens deze fietstocht verken je niet enkel de prachtige binnenstad van het historische Den Bosch, daarnaast rij je ook richting Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Natuur en cultuur en rust en gezellige drukte wisselen mekaar af op deze fietsroute. Rij vanuit het centrum naar Cromvoirt het Nationale Park in, na een uitgebreid bezoek hier rij je terug naar Den Bosch via de andere kant van Vught.

Den Bosch en De Dommel

Een perfecte fietstocht voor het gezin van 20 kilometer laat je de stad en de rivier De Dommel verkennen. Start aan de Parade en rij richting Huis Haanwijk, van hieruit rij je naar de molen Pelikaan en via de Meerse Plas terug naar het centrum.

> Damesfietsen kopen: vandaag voor 13u besteld, morgen gratis thuisbezorgd!

Omafietsen

Spirit Diva 22 Inch - Grijs / Roze
Spirit Diva 22 Inch - Grijs / Roze
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  299,- Aanbiedingsprijs  249,-
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Spirit Cargo Meisjesfiets 24 inch - Mat Zwart
Spirit Cargo Meisjesfiets 24 inch - Mat Zwart
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  449,- Aanbiedingsprijs  369,-
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Altec Dutch Transportfiets 26 inch 3V - Olijf Groen
Altec Dutch Transportfiets 26 inch 3V - Olijf Groen
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  419,- Aanbiedingsprijs  359,-
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 

Bekijk ook: De 5 mooiste fietsroutes van Haarlemmermeer!