Wat zijn de voordelen van de ANWB fietsverzekering?

Als je een fietsverzekering wilt afsluiten, zal je te maken krijgen met een enorm breed aanbod aan fietsverzekeringen. Als je voor de ANWB fietsverzekering wilt kiezen, maar nog twijfelt, kun je wat extra informatie zeker gebruiken. Om de voordelen van de ANWB fietsverzekering duidelijk te maken, zullen we in dit artikel proberen zoveel mogelijk pluspunten van de ANWB fietsverzekering voor je op een rijtje te zetten. 

ANWB FIETSVERZEKERING: VOORDELIG VOOR ANWB LEDEN

Allereerst is een grote pre van de ANWB fietsverzekering dat je, als je al lid van de ANWB bent, korting zult ontvangen op de toch al voordelige premie. De ANWB site heeft een hele goede rekenhulp waarmee je heel snel kunt zien hoe hoog die premie voor jou uit zal vallen. 

ANWB FIETSVERZEKERING: VOOR NIEUWE EN TWEEDEHANDS FIETSEN

Een ander voordeel van de ANWB fietsverzekering is dat je bij de ANWB zowel nieuwe als tweedehandsfietsen kunt verzekeren, tegen een heel voordelig tarief. Ook voor elektrische fietsen kun je tegen gunstige voorwaarden een verzekering afsluiten bij de ANWB. De ANWB fietsverzekering heeft twee soorten dekkingen: Basis en Compleet. De Basis dekking staat garant voor de schade als gevolg van diefstal, of een poging je fiets te ontvreemden. Een sterk punt van de ANWB fietsverzekering is dat als de fiets in de eerste drie jaar wordt gestolen, er maar liefst honderd procent van het bedrag waarvoor je de fiets verzekerd hebt wordt uitgekeerd. Maar bij de ANWB fietsverzekering kun je ook kiezen voor de Compleet dekking. Bij deze variant wordt niet alleen de schade bij diefstal terug betaald, maar ook ben je verzekerd van rechtsbijstand, mocht je schade aan je fiets oplopen. Daarnaast krijg je bij deze variant van de ANWB fietsverzekering een uitkering bij overlijden of invaliditeit die werd veroorzaakt door een ongeluk op de fiets. Een zeer uitgebreid pakket kortom, voor een zeer redelijke prijs.

ANWB FIETSVERZEKERING: EXTRA SERVICE

Als je een ANWB fietsverzekering afsluit kun je kortom genieten van vele goede deals. Maar dit is nog niet alles. De ANWB fietsverzekering levert goede extra service aan haar leden. Zo kun je als je een ANWB fietsverzekering afsluit genieten van de gratis Wegenwacht Fietsservice. Deze fietspechhulp is te gebruiken voor alle leden met een gewone fiets, elektrische fiets of sportfiets. Als je pech hebt op de fiets, komt er snel iemand naar je toe die je fiets repareert, en waar dit niet mogelijk is de fiets naar je eindbestemming vervoert. Deze dienst is 24 uur per dag bereikbaar.

ANWB FIETSVERZEKERING: DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

Al met al is de ANWB fietsverzekering een erg aantrekkelijke partij. De ANWB fietsverzekering is betaalbaar, en als je al ANWB lid bent, kun je zelfs van extra korting genieten. Daarnaast is de ANWB fietsverzekering niet alleen geschikt voor nieuwe fietsen maar ook voor tweedehands fietsen. Erg handig als je een kwalitatieve tweedehands fiets die veel voor je betekent bezit. Tot slot kun je bij de ANWB fietsverzekering genieten van extra service als de Wegenwacht Fietsservice. Op deze manier hoef je nooit meer een afspraak te missen door een lekke band, en wordt je nog uit het slechtste weer gered met je kapotte ketting. Al met al is de ANWB fietsverzekering een betaalbare verzekering die veel service verleent en een uitgebreid pakket aan opties aan haar klanten aanbiedt. Een aanrader voor mensen die veel waarde hechten aan hun fiets, en verzekerd willen zijn van veilig, soepel fietsverkeer.

Omafietsen

Altec Dutch Transportfiets 28 inch 3V - Mint Groen
Altec Dutch Transportfiets 28 inch 3V - Mint Groen
Waardering:
100%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs € 459,00 Vanaf € 399,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Altec Metro Damesfiets 28 inch 7V - Jeans Blauw
Altec Metro Damesfiets 28 inch 7V - Jeans Blauw
Waardering:
97%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs € 349,00 Speciale prijs € 289,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Altec Urban Transportfiets 28 inch - Ocean Green
Altec Urban Transportfiets 28 inch - Ocean Green
Waardering:
100%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs € 399,00 Vanaf € 349,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*