Wat zijn de voordelen van de ENRA fietsverzekering?

Als je tussen het grote aanbod van fietsverzekeringen op de ENRA fietsverzekering bent gestuit, vraag je je misschien af wat precies de voordelen van deze verzekering zijn. Natuurlijk heb je ook andere fietsverzekeringen bekeken, en soms is het lastig kiezen in de zee aan informatie over voordelen en premiebedragen. Je wilt een goede, weloverwogen beslissing maken, en dat is uiteraard terecht. Om je een wat beter beeld te geven van de ENRA fietsverzekering zetten we daarom in dit artikel alle voordelen netjes voor je uiteen. Zo kun je zelf beslissen of de ENRA fietsverzekering voor jou de ideale keuze is. 

ENRA FIETSVERZEKERING: GEEN BEPERKING 

Een groot voordeel van de ENRA fietsverzekering is dat er geen beperking wordt gegeven voor het type fiets dat je wilt verzekeren. Of het nu gaat om een crossfiets of een bakfiets, een sportfiets of een doodgewone stadsfiets, bij de ENRA fietsverzekering kun je ze allemaal verzekeren. Daarnaast maakt het bij de ENRA fietsverzekering niet uit hoe oud de fiets is, je mag hem altijd verzekeren. De looptijd van de ENRA fietsverzekering is 1, 3, of 5 jaar, en je hebt geen eigen risico bij diefstal. Niet slecht! 

ENRA FIETSVERZEKERING: UITKERING BIJ DIEFSTAL IN NATURA

Een ander voordeel van de ENRA fietsverzekering, al kan dat voor sommige mensen wellicht juist een nadeel zijn, is dat de ENRA fietsverzekering bij diefstal uitkeert in natura. Dat wil zeggen dat je een nieuwe fiets van de verzekering krijgt, van precies hetzelfde merk en type. Hierbij wordt uitgegaan van het bedrag waarvoor de fiets nu in de winkel staat, de nieuwwaarde dus. Dit is een groot pluspunt want bij sommige andere verzekeringen wordt van de dagwaarde uit gegaan. 

ENRA FIETSVERZEKERING: DEKKING TEGEN SCHADE EN DIEFSTAL

Maar de ENRA fietsverzekering biedt meer. Naast dat je je fiets kunt verzekeren tegen diefstal, kun je die ook tegen schade verzekeren. De ENRA fietsverzekering zorgt er in dit geval voor dat je de kosten bij de schuldige partij kunt vorderen. Hulp die hard nodig is, want dit is niet altijd eenvoudig. Betalen vindt immers niemand leuk. Hiernaast zorgt de ENRA fietsverzekering ervoor dat jouw eigen tweewielerspecialist de schade aan je fiets repareert in het geval van schade, een heel vertrouwd gevoel. 

ENRA FIETSVERZEKERING: PREMIE EN PECHHULP

Hiernaast kun je zeggen dat de ENRA fietsverzekering een verzekering aanbiedt tegen zeer scherpe premie. Een betaalbare verzekering dus, die veel extra heeft te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de pechhulp van de ENRA fietsverzekering. Bij deze verzekering kun je, als je pech onderweg hebt, hulp krijgen om weer thuis te komen. De ENRA fietsverzekering staat ervoor in dat jij, je fiets en eventueel een andere deelnemer van de fietstocht naar het beginpunt van de fietsrit worden gebracht. Erg handig op momenten van nood. 

ENRA FIETSVERZEKERING: CONSUMENTENGIDS ONDERZOEK

Als je nog niet overtuigd bent van de vele voordelen van de ENRA fietsverzekering, zou je je kunnen baseren op het Consumentengids onderzoek, dat ook op internet te vinden is. In 2013 kwam de ENRA fietsverzekering met een 8.3 zelfs als beste uit de test, maar ook in de andere jaren scoorde deze fietsverzekering altijd hoog. Samenvattend zou je kunnen zeggen dat de ENRA fietsverzekering een verzekering is met vele pluspunten. Een scherpe premie, elke fiets van iedere leeftijd kan verzekerd worden en bij diefstal wordt van de nieuwwaarde uitgegaan. Als je hier nog de extra service als pechhulp en de rechtsbijstand bij diefstal bij optelt, zou je kunnen zeggen dat de ENRA fietsverzekering een hele goede partij is, met zeer gunstige voorwaarden. Misschien wel de perfecte fietsverzekering voor jou!

Omafietsen

Altec Walesa Damesfiets 28 inch 3V - Mat Zwart
Altec Walesa Damesfiets 28 inch 3V - Mat Zwart
Waardering:
80%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs € 529,00 Vanaf € 469,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Spirit Regular Plus Damesfiets 28 inch 7-Speed - Mat Grijs
Spirit Regular Plus Damesfiets 28 inch 7-Speed - Mat Grijs
Waardering:
100%
Prijs (incl. btw)
Normale prijs € 399,00 Speciale prijs € 339,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Altec Dutch Transportfiets 28 inch 3V - Mat Zwart-50cm
Altec Dutch Transportfiets 28 inch 3V - Mat Zwart-50cm
Prijs (incl. btw)
Normale prijs € 459,00 Speciale prijs € 399,00
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*