De La Trappe fietsroute: voor de echte bierliefhebber

Ben je groot liefhebber van bier én vind je het leuk om te fietsen in je vrije tijd? Dan zijn de La Trappe fietsroutes die door Noord-Brabant lopen zeker iets voor jou. Deze routes laten je niet alleen de mooie natuur van de provincie Brabant zien, maar brengen je ook langs diverse horecagelegenheden waar La Trappe bier wordt getapt.

De La Trappe fietsroutes: een korte introductie

In samenwerking met La Trappe heeft VisitBrabant diverse La Trappe fietsroutes uitgestippeld. Deze routes lopen door de mooiste stukjes van de Brabantse Kempen en brengen je uiteraard naar meerdere La Trappe taphuizen. Dit betekent dat je lekker kunt fietsen als je een La Trappe fietsroute volgt, maar ook een paar biertjes kunt drinken. Door de combinatie van fietsen en bier zijn de La Trappe fietsroutes perfect voor de sportieve bierliefhebber.

> Herenfiets kopen: vandaag voor 13u besteld, morgen gratis thuisbezorgd!

De verschillende fietsroutes van La Trappe

VisitBrabant en La Trappe hebben vijf verschillende fietsroutes uitgestippeld. De kortste La Trappe fietsroute is 32 kilometer lang en de langste route is 57 kilometer lang. Wil je een La Trappe fietsroute volgen, dan heb je de keuze uit de volgende routes:

  • De Groene Route: door Udenhout en Berkel-Enschot. Totale afstand: 32 kilometer.
  • De Rode Route: door Oisterwijk, Oirschot en Moergestel. Totale afstand: 34 kilometer.
  • De Blauwe Route: door Diessen, Esbeek en Hilvarenbeek. Totale afstand: 39 kilometer.
  • De verlengde Rode Route. Totale afstand: 57 kilometer.
  • De verlengde Blauwe Route. Totale afstand: 45 kilometer

De La Trappe fietsroute voor de echte bierliefhebber

Of je nu lang of kort wil fietsen: je vindt altijd wel een La Trappe route die bij jou past. En omdat je in iedere route langs een La Trappe horecagelegenheid komt, is iedere fietsroute van La Trappe en VisitBrabant geschikt voor de sportieve bierliefhebber.

> Bekijk ook onze damesfietsen: korting kan wel oplopen tot 40%!

Een La Trappe fietsroute volgen: drie tips

Wil jij binnenkort een van de vijf La Trappe fietsroutes volgen? Lees dan eerst onderstaande drie tips. Door onderstaande drie tips te lezen, kun jij je optimaal voorbereiden op je fietstocht langs de verschillende La Trappe tappunten.

  • Kies een route voor je vertrekt en print deze route uit. Je kunt de La Trappe fietsroutes meenemen bij een La Trappe horecalocatie, een VVV kantoor in de omgeving en het proeflokaal van La Trappe, maar de routes zijn ook online te vinden. Door de route mee te nemen, voorkom je dat je verdwaalt en noodgedwongen veel langer moet fietsen voor je een biertje kunt drinken.
  • Plan jouw fietstocht op het juiste moment. Dit wil zeggen dat je rekening houdt met de openingstijden van de diverse La Trappe tappunten op de route die je volgt. Het is zonde als je voor een gesloten deur komt te staan!
  • Ga je met de elektrische fiets? Controleer dan waar je jouw fiets onderweg op kunt laden. Er zijn diverse oplaadpunten op de route.

De La Trappe fietsroutes zijn ook geschikt voor kinderen. Bij de diverse horecagelegenheden op de routes zijn namelijk ook drankjes zonder alcohol te verkrijgen voor de kids. Zorg er wel voor dat de kinderen een goede fiets hebben, want de verschillende La Trappe routes zijn vrij lang. Een goede fiets is noodzakelijk.

Bekijk ook onze fietsroutes door 't Gooi!

Spirit transporter omafiets 28 inchPopal Cooper kinderfietsPopal Black fighter 14 inch