Een transportfiets kopen? Dit zijn de 5 populairste transportfietsen van nu

Is jouw fiets na vele jaren trouwe dienst aan vervanging toe? Dan kun je ervoor kiezen een transportfiets te kopen. Een transportfiets is niet alleen stoer, maar bovendien hartstikke praktisch. Zeker als je vaak met grote tassen op de fiets stapt, is deze fiets iets voor jou.

Wat is een transportfiets?

Een transportfiets wordt ook wel een bakkersfiets genoemd. Dit komt omdat de fiets vroeger veel gebruikt werd door bakkers. Zij gebruikten het voorrek van de fiets om hun bakkersmand gemakkelijk en veilig te vervoeren. Ook slagers en andere winkeliers gebruikten transportfietsen om hun waren te vervoeren.

Een transportfiets is ontworpen om veel bagage te kunnen vervoeren. Op het rekje van de fiets kun je je schooltas zetten, maar ook je werktas, je sporttas en ga zo maar door. De transportfiets wordt al lang niet meer alleen door de bakker gebruikt! Deze fiets is hartstikke handig voor iedereen.

De top 5 transportfietsen

Transportfietsen zijn erg populair: vrijwel alle transportfietsen worden goed verkocht. Toch zijn sommige modellen populairder dan anderen. Dit zijn de vijf populairste transportfietsen van dit moment:

  • De Popal Daily Dutch Basic+.
  • De Popal Country+.
  • De Popal Daily Dutch Herenfiets.
  • De Altec Dutch.
  • De Spirit Transporter N3.

Hieronder lees je meer over deze transportfietsen. Lees onderstaande alinea's door en je komt er vanzelf achter welke transportfiets goed bij jou past.

1: De Popal Daily Dutch Basic+

De Popal Daily Dutch Basic+ is een stoere en praktische fiets die zowel dames als heren kunnen gebruiken. De fiets is verkrijgbaar in diverse kleuren. De kleur mat zwart wordt het meest verkocht. De Popal Daily Dutch Basic+ heeft drie versnellingen.

2: De Popal Country+

Vind je de Popal Daily Dutch Basic+ niet stoer genoeg? Dan is de Popal Country+ transportfiets misschien iets voor jou. Deze fiets is niet alleen heel comfortabel en praktisch, maar ziet er bovendien hartstikke stoer uit. De fiets heeft een iets robuuster ontwerp dan de Popal Daily Dutch Basic+.

3: De Popal Daily Dutch Herenfiets

De Popal Daily Dutch Basic+ is geschikt voor mannen en vrouwen. De Popal Daily Dutch Herenfiets is, zoals de naam van de fiets al verklapt, een herenfiets. De fiets lijkt op het unisex model van hetzelfde merk, maar dan is deze speciaal voor heren gemaakt. Net zoals de Popal Daily Dutch Basic+, heeft ook deze fiets drie versnellingen.

4: De Altec Dutch

De Altec Dutch transportfiets is een comfortabele, praktische en stevige damesfiets. De fiets heeft drie versnellingen. Moet je een heuvel op met deze fiets, dan is dit geen enkel probleem. Zelfs niet als je een zware tas op het voorrekje van de Altec Dutch transportfiets hebt staan.

5: De Spirit Transporter N3

Tot slot is er nog de Spirit Transporter N3. Deze fiets is verkrijgbaar in diverse kleuren, maar wordt veelal verkocht in de kleur mat zwart. De Spirit Transporter N3 is ideaal voor dagelijks gebruik. De fiets ziet er niet alleen goed uit, maar is bovendien praktisch. Ook kan de fiets goed tegen een stootje.

> Bekijk ook eens onze loopfietsjes: Verzending = gratis!

Spirit transporter omafiets 28 inchPopal Cooper kinderfietsPopal Black fighter 14 inch

Lees ook: Top 5 damesfietsen!