Wat zijn de voordelen van de Unigarant fietsverzekering?

Als je een fietsverzekering zoekt (misschien is je fiets gestolen en heb je jezelf voorgenomen je voortaan te beschermen tegen dit soort ongeluk) heb je de keuze uit vele, verschillende verzekeraars. Allemaal natuurlijk met hun eigen voordelen en pluspunten. Als je interesse hebt in de Unigarant fietsverzekering, maar niet zeker weet of deze verzekering echt de beste keuze is, kunnen we je misschien op weg helpen. In dit artikel zullen we proberen de pluspunten van de Unigarant fietsverzekering zo goed mogelijk voor je op te sommen. Dit zal je keuze proces hopelijk vergemakkelijken. Misschien besef je na het lezen dat je beter voor een andere verzekering kunt kiezen, of misschien is de Unigarant fietsverzekering juist de perfecte verzekering voor jou! 

UNIGARANT FIETSVERZEKERING: BEPAAL ZELD DE LOOPTIJD

Een van de vervelende dingen van veel verzekeringen, is dat je er vaak voor langere tijd aan vastzit, ook als je hier zelf niet bewust voor wilt kiezen. Bij de Unigarant fietsverzekering is dit niet het geval! Een groot pluspunt van deze verzekering is dat je zelf kunt kiezen voor welke tijdsduur je verzekerd bent. Je kunt bij de Unigarant fietsverzekering namelijk kiezen of je je fiets wilt verzekeren per maand of per jaar. Dat dit erg prettig is behoeft geen verdere uitleg. Met de Unigarant fietsverzekering houd je het verzekerproces kortom stevig in eigen hand. 

UNIGARANT FIESTVERZEKERING: GOEDE VOORWAARDEN

Maar uiteraard heeft de Unigarant fietsverzekering nog veel meer te bieden. Een groot voordeel van de Unigarant fietsverzekering is dat je je fietsverzekering zelf samen kunt stellen. Ook hier is er dus veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Misschien wil je je fiets namelijk graag alleen voor schade verzekeren, en niet voor diefstal of andersom. Of wil je je fietsaccessoires juist wel of niet meeverzekeren. Unigarant fietsverzekering geeft je de mogelijkheid een pakket samen te stellen dat perfect op jouw persoonlijke wensen is toegespitst. Niet meer betalen voor iets waar je geen behoefte aan hebt kortom, een zeer prettig gegeven. Bij de Unigarant fietsverzekering is het mogelijk te kiezen uit twee verschillende basisdekkingen.

  • Diefstal
  • Diefstal en Beschadiging plus 

UNIGARANT FIETSVERZEKERING: DIRECT EEN NIEUWE FIETS

Een ander pluspunt van de Unigarant fietsverzekering is dat je bij diefstal of totaalverlies binnen drie jaar direct een nieuwe fiets van de verzekering krijgt. Er zijn dus geen vervelende wachttijden, waardoor je een hele periode zonder fiets komt te zitten. Een van de sterke punten van de Unigarant fietsverzekering is dat ze snel en direct op je wensen reageren.

UNIGARANT FIETSVERZEKERING: UITGEBREIDE E- BIKE VERZEKERING

Daarnaast biedt de Unigarant fietsverzekering een elektrische fietsverzekering die veel voordelen heeft. Zo biedt de Unigarant fietsverzekering als enige onder de verzekeraars dekking aan, bij het beschadigen van de accu door vallen of stoten. Je stapt kortom met een zorgeloos gevoel op je e-bike, en hoeft je geen zorgen te maken over akelige problemen die je geld kunnen kosten. 

UNIGARANT FIETSVERZEKERING: DE CONSUMENTENBOND

Als je toch nog steeds twijfels hebt over de Unigarant fietsverzekering, heb je misschien wat aan de bevindingen van de Consumentenbond uit 2013. In dit jaar werd de Unigarant fietsverzekering uitgeroepen tot ‘de beste uit de test’. Niet gek voor een verzekering die scherpe premies aanbiedt, haar klanten veel eigen controle laat behouden en een unieke e-bike verzekering in de aanbieding heeft. Al met al kun je de Unigarant fietsverzekering met een gerust hart een fietsverzekering met vele voordelen noemen!

Omafietsen

Altec Vintage Transportfiets 28 inch N3 - Grijs
Altec Vintage Transportfiets 28 inch N3 - Grijs
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  479,- Vanaf  419,-
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Altec Dutch Transportfiets 26 inch 3V - Olijf Groen
Altec Dutch Transportfiets 26 inch 3V - Olijf Groen
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  419,- Aanbiedingsprijs  359,-
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Altec Dutch Transportfiets 26 inch 3V - Goud
Altec Dutch Transportfiets 26 inch 3V - Goud
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  419,- Aanbiedingsprijs  359,-
Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*