Sorteren op:

Volare jongensfiets 24 inch met versnellingen: Tot 40% korting!

Voor jonge kinderen is het lastig om versnellingen te gebruiken op de fiets. Is uw zoon Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
al wat ouder? Dan kunt u wel een Volare jongensfiets 24 inch met versnellingen voor hem kopen. Als uw zoon goed kan fietsen, is hij klaar om de volgende stap te nemen. U kunt hem nu leren te fietsen met versnellingen.

Wij hebben een groot aanbod fietsen van het merk Volare. U kunt een Volare jongensfiets zonder versnellingen kopen voor uw zoon, maar wij verkopen ook diverse Volare jongensfietsen met versnellingen. Bekijk ons aanbod op deze pagina en bestel de fiets die u het beste bij uw zoon vindt passen en bovendien binnen uw budget valt.

De juiste maat fiets kopen

Uw zoon groeit ontzettend snel. Een paar maanden geleden paste hij nog prima op zijn oude fiets, maar nu is deze fiets toch echt te klein. Maar welke maat fiets moet u nu kopen voor uw zoon? Hier komt u achter door de lengte van uw zoon op te meten. Is uw zoon rond de 130 centimeter lang? Dan kunt u een Volare jongensfiets 24 inch met versnellingen voor hem kopen. Is hij rond de 122 centimeter lang, dan heeft hij een fiets van 22 inch nodig. Een fiets van 24 inch is in dit geval te klein voor hem.

Pas als uw zoon rond de 145 centimeter lang is, koopt u een fiets van 26 inch voor hem. Let op: koop de fiets van uw zoon niet op de groei. Doet u dit wel, dan is de fiets in feite te groot voor hem. Dit is niet veilig. Uw zoon moet met beide voeten op de grond kunnen staan. Lukt dit niet op zijn nieuwe fiets, dan is deze officieel te groot voor hem.

> Bekijk ook eens onze duwfietsjes: Profiteer van korting tot wel 40%!

Tips om de fiets van uw zoon te onderhouden

Heeft u een Volare jongensfiets 24 inch met versnellingen gekocht voor uw zoon? Dan geven wij u graag enkele tips om deze fiets te onderhouden. Met goed onderhoud gaat de fiets namelijk langer mee.

  • Zet de fiets droog. De versnellingen kunnen gaan roesten als de fiets regelmatig nat wordt. Kunt u de fiets niet binnen zetten? Dek deze dan af met een zeil.
  • Pomp de banden van de fiets regelmatig op. Met harde banden kan uw zoon niet alleen prettiger fietsen, maar gaan de banden bovendien langer mee.
  • Maak de fiets regelmatig schoon. Dit kunt u doen met een beetje water en eventueel wat afwasmiddel. Zeker de versnellingen van de fiets moeten goed schoon blijven.

> Houten loopfiets kopen: Verzending = helemaal gratis!